Kde sa dá vidieť kočík Nuna buggy v Martine?

ilona3
4. aug 2011

Ahojte! Chystám sa kúpiť si kočík Nuna buggy pepp, neviem kde by som ho mohla vidieť naživo. U nás v Martine som ho nikde nevidela ani nenašla ☹ a nemám chuť cestovať 100 km aby som ho mohla vidieť. No a objednavať si ho cez internet bez toho aby ho videla skutočne nemám odvahu 😖 , napriek odporúčaniam ktoré som našla tu na MK a za ktoré veľmi ďakujem. 🙂 🙂 🙂 Budem veľmi rada ak mi niekto poradí kde najbližšie by som si ho mohla pozrieť. Ďakujem 😅

tyxom
11. mar 2012

@ilona3 ahoj, najblizsie sa da kuknut asi v Prievidzi v kamennom obchode miminkovo.sk ja ho tiez chcem kupit. idem si ho odtial objednat. vela som rozmyslal a som rozhodnuty kupit nuna 2012 🙂 hadam pomoze moja rada

ilona3
autor
12. mar 2012

@tyxom dakujem ale uz som kupila iny kocik

tyxom
13. mar 2012

@ilona3 čo ťa odradilo od nuny?

6mia6
13. mar 2012

Nie je žilina bližšie? Aj tu ju majú. 😀

ilona3
autor
13. mar 2012

@tyxom bola som ju pozriet v ziline v kindercentre ked som ju porovnala s espirom magic bola uzsia (hlavne strecha), nema polohovanie noh, nema madlo, strasne hrkotala uz v obchode na dlazbe. aspon nuna 2011 taka bola lebo kocik som kupovala este vlete a neviem aka je nuna 2012. ja som sa rozhodovala medzi magicom a nunou a magic vyhral. zatial som spokojna a jedine co mi na magicu vadi je ze ma maly kosik pod kocikom, ale da sa to a uz som si zvykla.