Ahojte neviete mi poradit kde by som mohla kupit univerzalny nanoznik.Mame kocik chicco for me a a nanoznik pri nom nebol/hoci na ceskej str. chicco som zistila ze je sucastou,no my sme ho kupili bez/.
skusim dakujem,zatial som nasla emitex,my sme kocik kupovali v Prahe v Kike a nevsimli sme si to az teraz ked pouzivame sportiak a ochladilo sa.Tak skoro po roku nema vyznam tam ist,no moja chyba ,co uz.
ahoj, ešte je možnosť pozrieť sa na stránku mimibazar.sk, tam som videla nejaké univerzálne nánožníky 🙂
s univerzalnymi nanožnikmi pozor.nemusia sadnut na kočik,neviem sice ako ten tvoj vyzera.ale my sme si taky skušali a aj nanožniky inych značiek v predajni,že by sme doobjednali zase na Hartan a nič nepasovalo.v rakusku v špec.predajni mi ponukali len fusaky.je to peklo
tilly • 2d • Dnes o 16:22
je to potrebna vec? pouzivate ho? je nutne ho mat? chcela by som ho na kocik, s ktorym budem korculovat, asi nechcem zatepleny, hlavne nech ho neprefuka, len stale uvazujem, ci je to uzitocna vec...
lodgermaniacka • Dnes o 16:45
tilly, tu istu dilemu som riešila, ale nie kvoli korčuliam, ale na zimu, či bude stačiť dieťaťu overal a fusak, čo ked na fusak bude snežiť a pršať..asi je dobre mať nanožník, ale ja nemam, teda okrem jedneho tenkeho zabudovaneho 😒
jaduska • 3d • Dnes o 16:50
v zime používam intenzívne, v lete podľa veku detí... ja si myslím, že sa zíde
hmmm, sranda, ja som si sem do vyhladavaca zadala nanoznik a nic taketo mi to nevyhladalo, len diskusie o fusakoch...
ale dik danu 😉
holky zkuste kuknout sem 🙂 😉
http://www.babylife.cz/nanozniky-ke-kocarkum/
http://www.eshopbaby.cz/katalog/kocarky/nanozni...
nebo tady možná pomůže 😉
dik,
ja som chcela vediet, ci je to potrebna a vyuzitelna vec
@evko1 nikto ti neodobri korculovat s kocikom 😉 predsalen,riskujes aj s dietatom...no v ramci opatrnosti je to ok,,hlavne musi mat kocik rucnu brzdu 😅 najlepsie ked je to 3kolka,taka co ma moznost predne koleso zaaretovat
ja som par x korculovala s quinny freestyle - ten ma aj otocne sedenie cize som na krpca pekne videla
ahojte mame doma concord fusion a hladame nan nanoznik. viete mi niekto poradit kde by som nasla taky co mi bude pasovat. dakujem
ake mate skusenosti s univerzalnymi nanoznikmi dakujem za odpoved
Mrkněte na mimibazar,tam maminky šijí nánožníky a různé doplňky.Vyberete si barvu a určíte velikost a typ nánožníku. 🙂
Skus napisat priamo do chicco... chicco.sk/faq, alebo si daj inzerat do bazaru 😉