Ahojte kocky mamicky, ja som tu prvykrat a mam taku otazku na vas. Neviete mi poradit kde robia niaky servis kocikov v Bratislave,alebo okoli? My sme si kupili kocik cez net a z Prahy a pokazil sa nam skladaci mechanizmus. Bohuzial vlastnou vinou. A kedze najblizi autorizovany servis je v Brne,tak hladame ci sa nam neda pomoct tu v okoli. ja som totizto hladala cez google a nic take som nenasla. Budem velmi rada ak mi niekto poradi.Dakujem
a asi aj do takej predajne, kde maju značku vášho kočíka...
Dakujem kocky,skusim sa poradit v niakom obchode. Zatial sme to vyriesili tenkym opaskom 🙂
v auparku sme mali náš kočík v oprave
Mimikyky a kde tam presne? My mame kocik Zopa fusion ,ale kupovany cez net jediny ten servis nanho je v Brne. Bola by som rada keby mi ho opravili aj niekde tu. A nemusi byt ten kocik kupovany odtial? Dakujem
to neviem,je to predajňa blízko dráčika........
ale jedna kamoška si tam dala tiež do opravy kočík,kupovaný v Trenčíne a zobrali jej ho, značku neviem
Dakujem, skusim.pekny den 🙂
ahojte, mame golfky zn. knorr a ulomila sa na nich jedna rucka (plast). z nemecka original diel nechcu poslat, tak sa chcem spytat, ci mate nejaku skusenost, co sa tyka opravy kocika inym dielom (nie znackovym) a ak ano, tak kde ste si davali opravu robit. vdaka
hladam opravu kociara v okoli bratislave poradte.dakujem. 🙂
Tiez hladam opravovnu... Mame casual play a neda sa sklopit do auta ☹
ahojte,zlomil sa mi klb na rucke na kociari znacky i'coo... ma niekto nejake skusenosti s opravou alebo objednanim nahradnych dielov takehoto typu kociara. Za rady akehokolvek druhu dakujem
Ahojte, prosim vas kde sa dá v Petržalke opraviť kočík?? 🙂
ahojte dievcata.potrebujem poradit,mam kociarik stary 42-45 rokou,a potreboval by malu rekonstrukciu.precalunit striesku zvonka a pochtomovat konstrukciu kocika..neviete o niekom,kto by sa na to dal?
Teraz som dala opravit kocik sem www.oddetipredeti.sk bolo to do 3dni a vymenili
Mi brzdu aj premazali kolieska. A nestalo to vela. Bicykle Servis ma odmietli a nemali
Nahradne kolesa.
@miskasmida mozem sa spytat, kolko taky servis cca stoji?my sme kupili lacny kocik a chceli by sme dat do servisu, len neviiem, ci sa nam uz neoplati kupit novy kocik..
@phoebe28 ja neviem ze co mate za problem na tom kociku.... poviem vam priklad ´- ja som mala pokazene koleso na Teutonii - to bola trojkolka, a v inom klasickom obchode mi povedali sumu 100€ len za koleso bez prace a to som skoro odpadla.tak som zacala hladat a nasla od deti pre deti, spravili mi to do 3 dni, vobec netrebalo menit koleso, len opravit jeden spoj a platila som 33 eur. a koleso je super a drzi.... takze mozem ich len odporucit a su naozaj lacni. len musite im zavolat a opytat sa. viete to je ako u zubara , alebo v auto servise, pokial nepozru dnu , tak vam nevedia povedat ze co tam je zle 🙂
@miskasmida dakujem krasne, za priklad. my mame concord fusion a nejak hrkoce obcas. manzel vravi, ze je to v lozisku, ale zatial len vravi 🙂 tak skusim to vziat do vlastnych ruk 🙂 dakujem krasne este raz za odpoved a radu
Servis kočíkov, ktorý pôvodne prebral záručný a pozáručný servis zn. Peg Perego robia aj v Shopping Palace Zlaté piesky. Ešte som ich nevyskúšala, len som dostala tip na nich. Dá sa cez nich objednať diel aj príslušenstvo PP a opravujú aj rôzne iné značky.
Prosím Vás náhodou nejaký servis kočíkov v Trenčíne mame pokazené koleso na športovom kočíku camarelo eos
@miskasmida Dobrý deň A neviete ich adresu dnes som tam volala A adresu mi neposlali do sms dakujem
Servis kočíkov robia v obchode Babyraptor https://www.babyraptor.sk/predaj-a-servis-kocikov/ na Dulovom námestí v BA. Strašne milí a ochotní ľudia, odporúčam.
asi by som zašla do prvého kamenného obchodu s kočíkmi v BA a opýtala sa predavačky...ak ti tu Blaváčky neporadia 😉