Kde predávajú kočík Moon Style 2020?

strudlik
10. okt 2019

Pekný deň, chcela by som poprosiť, či neviete v ktorej kamennej predajni sa dá pozrieť kočík Moon Style 2020? Sme z BB, ale bola by som ochotná ísť ho pozrieť aj do iného mesta, tak cca do 1,5 h. cesty. Ďakujem 😉

lenulka_14
10. okt 2019

@strudlik ahoj. Myslim ze v Aladine Hlohovec ho budu mat urcite. Ale skus tam predtym zavolat alebo im napisat na fb.

dzejsik
10. okt 2019

@strudlik Myos vo Zvolene ste neskúšali? Neviem či majú tento, ale Moon kočíky tam mali.

esther282
9. feb 2020

@strudlik, ved u vas v BB Babysvet

anetttka123
4. jún 2020

@strudlik ahoooj,prepac prosim Ta...kupili ste nakoniec ten Style?chcem ho kupit aj ja...moc sa mi paci...ale dnes som zastavila jednu kocku s nim ,a ona ze je strasne tvrdy... ze dost citit otrasy..a ze je takmer nijako odpruzeny...ze inak fajn,ale ze by radsej kupila uz terenny..ze s tymto chodia len po sidlisku,a ze je aj tak kazdy hrbolcek citit...mizes mi tvoj nazor napisat a skusenosti? Pripadne klady zapory...dakujeeem

strudlik
autor
17. júl 2020

@anetttka123 nekupili, nakoniec sme sa rozhodli pre roan coss a nelutujem.

anetttka123
17. júl 2020

@strudlik vdaka za reakciu...my nakoniec tiez nie,kupili sme ABC Design Salsa 4air Diamond Edition Rose Gold. Je super...ten Moon je krasny,no tvrdy na cesty

ebruno73
1. aug 2020

Nie je odpruzeny a okrem spevnenych ploch maleho riadne natriasa.