Na nete som si vybrala kočík značky RIKO Brano Ecco, podla foto je úžasný a má aj pnú výbavu, no neviem či mi bude naživo sedieť a či nebude vanička úzka, tak by som chcela ísť pozrieť len neviem, kde by ho mohli mať, prípadne iný kombinovaný kočík s hlbokou vaničkou a pre vyššie mamičky..Neviem či som si zatial dobre vybrala poznáte tú značku? 🙂
@lady_ametyst
jej super tak som rada, že si napísala a že si s nim tak spokojná 🙂 už čakáte každú chvíľu nie? čoskoro budeš kočíkovať, ja mám ešte čas 😀 Mam vybratú farbu cafe late, z ktorej stranky si objednavala a ako dlho trvalo kým prišiel?
Našla som ešte Rico Nano Ecco aj ten je pekný
https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/s9ftqg/r...
Ahoj. Tak značku RIKO maju v predajni AllToys v Avione. Neviem či presne tento typ ale Riko tam majú. Bol som tam cca pred dvoma týždňami a mali ho tam vystavený. Predavačka ho chválila a že nemajú naňho ani reklamácie. Priateľke sa kočár tiež páčil len sa nám zdal do paneláku s malým výťahom trochu mohutný a ťažký. Hádam som pomohol 🙂
@thinna33 tak ja som pôvodne chcela klasiku, ktorú sme šli pozrieť do PL. A tam mi bol predstavený Riko Nano a páčil sa mi. Ľahký, priestranný, jednoducho skladateľný a najviac sa mi páčil tvar vaničky a striešky. Nemali však farebné prevedenie aké som chcela - tmavomodrobiela. A keď som len tak googlila, našla som edíciu Brano ecco 2015. Zohnal mi ho ten predajca v PL,ktorý mi ukázal Nano. Najskôr ma odhováral, že videl z tejto edície hnedý a látka vyzerala ako stará deka, tak som dlho váhala, a nakoniec som ho objednala. Bol to veľký risk, ale som spokojná. Ale zase mi povedal, že na tom hnedom je vrqj tá látka nepekná, iná ako na tomto modrom. Ale zase je to všetko o vkuse, čo sa komu páči. Možno by bolo dobré ho vidieť naživo, aspoň značku Riko ako takú, lebo mám pocit, že základ je u všetkych rovnaký.
@thinna33 pozerám ten café late vyzerá tiež pekne. Len neviem či si si všimla, látka nie je hladká, ale je na nej taký akoby vzor, tak ako aj na mojom. Mne sa to však páči, lebo je taký iný 😎
vyzera presne ako camarelo. ten mame my a vanicka je super-priestranna. konstrukcia lahka a lahko ovladatelna aj jednou rukou. sportova cast- cele zle.
toto mi pripada ako jeden vyrobca len pod inou znackou 🙂 cenovo rovnako
Rico Nano Ecco, je pekný a fajn, určite pozri
Mne sa tiež páčilo camarelo,len mi predavačka povedala,že ak mi má poradiť,radšej nech ho nekupujem,lebo majú naň veľa reklamácií po pol roku používania. Ale ono je to individuálne, môže sa pokaziť a nemusí.
Maminy ktore mate rico brano eecco spokoPoprosilPoprosila by som real foto dakujeempacimalapaci. tenmalachytt. 🙂
@thinna33 ja mám RIKO Brano Ecco a neviem sa dočkať kedy s ním pôjdem konečne von. Taktiež som ho naživo nevidela, objednala som ho len podľa obrázku a som spokojná, teda zatiaľ, uvidíme, či aj keď s ním pôjdem von, ale verím, že áno. Ja mám 170cm a vôbec nie je nízky, je mi akurát, netreba sa hlboko krčiť a vanička je jedna z tých väčších, dokonca má aj hrubší matrac. Sesternica je odo mňa o hlavu vyššia a povedala, že sa jej na ňom páči to, že je dosť vysoký. Ak máš nejaké otázky, tak mi napíš 😉