Ahojte baby 😀
Prosím Vás povedzte mi ak viete, kde by sa dali v Košiciach kúpiť kočíky okrem miest o ktorých viem ja. A to sú: All toys- Optima, Bábetkovo na Dominikanskom aj na Moldavskej ceste, Maderna v Optime aj na Barčianskej ceste, Tégel- Barca, Bocian baby- L.Novomestského, Blšák, Drobček na Rastislavovej, Dargov 3.posch, OC Tesco, Carrefoure. Tak o týchto miestach viem, ale ja chcem nájsť kočíky, ktoré som zatiaľ v týchto obchodoch nenašla. Ak existuje ešte nejaký obchod ktorý som nespomenula a vy o ňom viete, prosím dajte vedieť. ĎAKUJEM Veronika
babyport, babymarket
ale nemyslim, ze fyzicky najdes ine kociare v KE
Ahojte baby.
Dakujem za odpoved... 😉 No z netu sa bojim kupovat, bez toho aby som kocik videla a vyskusala. Rozmyslam nad bolder4, V-max, atlantic, cam, tako-jumper, Jet... mam ich viac na vyber, ale chcela by som ich vsetky vidiet pred tym ako sa rozhodnem. Ak mam dat za kocik 10- 20 000 sk., tak nechcem kupit "macku vo vreci"...Chapete nie? 😨
ahoj, ak chceš tieto, tak skús v menšom meste, tam väčšinou majú alebo v Poľsku...lebo v niektorých predajniach..maderna babetkovo majú cp, jane, pp--take ako tako tam určite nenájdeš, ja som bola pozerať a len svetové značky drahšie tam mali, ale keby si si ich obzrela, potom sa aj z netu dá objednať, keby bol veľký rozdiel v cene..
Ahoj marfic.
Ked ja uz ani neviem sama co chem... Uz som pozerala aj znackove ako pises, no neviem ci sa mi oplati az tolko penazi investovat... ☹
to musiš vedieť ty, už jedno dieťatko máš, tak aspoň vieš, čo potrebuješ. ja keď som kupovala, tak som nevedela, bola som obzerať, ale všetky vaničky sú malé --dlžka cca 70 cm, tak som to prestala riešiť, kúpila som 3kombináciu za 14500sk, vo vaničke v pohode, ale to sa maly narodil vo februári, bol tam s fusakom celkom dobre, ale dosť rastie /teraz ma 10kil/, tak naozaj by v 4 mesiacoch nevošiel, našťastie v aprili, maji bolo teplo, tak sme boli len s dekou..
ty ho budeš mať dlho vo vaničke s fusakom, určite do marca aspoň, tak treba priestrannú vaničku....
teraz je v šporťáku, ktorý mu je malý, a hlavne sa nedajú polohovať nožičky, tak kupujem druhý šporťák---premerala som všetky a najväčší je jane, tak ďalšia investícia...aj vajíčko je mu už malé, tak aj sedačku treba...takže nakoniec preinvestujem viac ako by stal novy jane--čo ešte neviem, či nam bude vyhovovať, lebo má prísť až buduci tyždeň, sice sme ho skušali, ale aj tak ...
objednala som cez net z nemecka, mali vypredaj, tak som skoro polovicu ušetrila, dufam, že šťastlivo pride
tak hlavne obzeraj a pytaj sa predavačiek, napriklad v maderne v optime maju malo kočikov, ale predavačka sa vyzna a na južnej triede nevedela najsť polohovanie, ako sa dava nanožnik, ani nič poradiť
@veronika06 ahooj viem ze ste to rozoberali davnejsie ale z tych miest co si vypisala kde podla teba maju najviac dvojickovych kocikov?vdaka
@veronika06 Na Kriívej ulici 9 je novootvorená predajna Pidi Mini - potreby pre novorodencov, okrem iného tam majú kočíky v super cene...
ahojte, na dominikanskom su kociky?
ahoj veronika,
tusim mas lepsi prehlad ako ja 😉
ja som vo vacsine bola, co spominas a bohuzial o dalsich neviem ☹
a aky kocik si chces kupit, ze ho ani v jednom obchode nenasla?
skus potom cez internet. ja som si autosedacku objednala cez predeti.sk a v pohode prisla a je OK.