Ahojte, mamičky,
potrebujem si kúpiť kočík, najlepšie aj s autosedačkou, no vôbec netuším, kde nájsť dobrú kvalitu za rozumnú cenu. Pozerala som na internete, ale tie ceny sú hrozné. Kde ste kupovali vy? Máte nejakú radu?
ja som kupila stokke 3 kombinaciu k nemu be safe vyraba aj autosedacku.. pravda, ze bol z tych drahsiach. No ku vacsine znamych znaciek kocikov sa da prikupit adapter. Do neznamej znacky kocika aj s vajickom by som nesla.. resp kocik by som az tak neriesila ale vajko ano kvoli bezpecnosti.
@cpetra ahoj, skus pozrieť na stránke 4 mám & baby obchod je v Trnave, a majú tam väčší výber ako na internete, alebo v Uherskom Hradišti V&V kocarky tam tiež majú v obchode veľmi dobrý výber, bola som aj v Ziline tam nič moc, ja som si kúpila značku peg perego, to je jedna z mála znaciek že môžeš kúpiť len hlboký kočík bez športovej časti pretože chcem len hlboký kočík + vajíčko, športový si chcem kúpiť zvlášť. No vychádzajú okolo 600 eur,, trojkombinácia cca 900 eur, a taktiež značku inglesina kúpiš len hlboký + vajíčko,možno aj Stokke značku a Bebecar bohužiaľ tie majú nekvalitný materiál ktorý rýchlo vybledne a sú drahé...
Ahoj! Mi máme kočík Bebetto Luca S-line troj kombinácia, a tam vajíčko slúži aj ako autosedačka, Velmi sme sním spokojný. Pozri si to na YouTube. Náš maly už s toho vyrastá, uvažujeme o predaji kočíka, nám stačí už len športovy.
tiež mám z 4mama(and)baby - neviem nájsť ten znak :D v Trnave majú ozaj velikánsky obchod, dá sa aj z netu objednávať, my sme na kočíku tam ušetrili 50 eur, oproti obchodu v Piešťanoch. Aj iné veci mi tam prišli lacnejšie 🙂 mám tento https://www.4mama.sk/kombinovane-kociky/camarel... vajíčko sme dokúpili priamo k nemu, zatiaľ maximálna spokojnosť, ale mimčo v ňom bude až v máji, tak hádam nesklame 🙂
skus pozriet tento https://www.modrykonik.sk/market/kociky/93g5dk/...
ide o to, či chceš trojkombinaciu, alebo chces autosedačku samostatne a podla toho by som vyberala.
@cpetra renomovane znacky maju k dispozicii adapter pomocou ktoreho sa na konstrukciu kocika da nakliknut kvalitne vajicko (t.j. napr. maxicosi cabriofix, cybex aton atd.)
Ak naklikavat nepotrebujes, mozes kupit vajicko aj zvlast, alebo rovno 0-18 sedacku ak neplanujes babo v sedacke prenasat.
Kocik podla rozpoctu ... tie znackove stoja 500+ za dvojkombinaciu, v bazazi zozenies za ca. 2/3 ceny v dobrom stave po jednom dietati.
Alebo potom polske kociky, tie vychadzaju lacnejsie.
Ja by som mozno po skusenosti s dvoma kocikmi kupila nejaku staru Inglesinu klasika na 4 tenkych kolesach, len hlboky, lebo po roku som tak ci tak vzdy presla na golfky kvoli praktickosti.
Ale je pravda, ze deti mi vo vanicke nevyzdrzali lezat dlhsie nez 5m, potom sa uz stverali von (resp. druhe v nej ani nechcelo byt to sa len nosilo v satke), takze sme potom chvilku vyuzili aj sportovu cast ked bolo na golfky este skoro.