Kde kúpim sieťku na kočík?

gabajojo
11. apr 2017

prosím vás, nevie mi náhodou niekto poradiť, kde zoženiem sieťku na kočiar, ktorá by neprepustila do kočiara peľ ani prach.

andisko
11. apr 2017

@gabajojo a to nie je uz plastenka potom? 🙂

gabajojo
autor
11. apr 2017

@andisko ja zháňam sieťku proti peľu a prachu, nie pláštenku. Pláštenka predsa neprepustí vzduch.

moni244
11. apr 2017

Tiez sa mi zda, ze taka ani nie je, sietka ma chranit pred hmyzom

gabajojo
autor
11. apr 2017

@moni244 áno, obyčajná sieťka je len proti hmyzom, ale kedže mám syna alergika, hľadám niečo na kočiar, čo by tomu zabránilo, aby sa mu peľ a prach nedostal do kočiara, veď mám pocit, že čím ďalej je toho prachu a peľu viac a viac.

andisko
11. apr 2017

@gabajojo no ved ale neviem, ci sa chapeme.. aku velkost ma pelove zrnko alebo zrnko prachu? ake velke ocka by potom mala podla teba ta sietka? taka velkost oka, co neprepusti ani zrnko prachu ci pelu, musi byt takmer vzduchotesna, preto som zartovala s tou plastenkou. to by potom existovali take sietky aj na okna beznych domov a bytov a to by bola aka pecka :D

gabajojo
autor
11. apr 2017

@andisko ale ja som už počula, že sa už také sieťky na okná robia, len neviem, či aj na kočíky.

sykorkauhliarka
11. apr 2017

@andisko existuju...manzelovi som navrhla ci take nechce...a on ze ci mi sibi ribi ze to ani neprefukne :D

sykorkauhliarka
11. apr 2017

@gabajojo tak skus to poriesit inac...ved by sa uvaril v takom kociari cez leto...teraz hodievajte von rano ;)

gabajojo
autor
11. apr 2017

@sykorkauhliarka a kde to môžem zohnať, ak to existuje.

sykorkauhliarka
11. apr 2017

@gabajojo to neviem ...ale urcite v nejakom obchode so sietkami...ja som to iba tu citala ze jedna mamicka ich ma lebo ma syna silneho alergika...