Kde kúpim samotnú kostru na kočík?

l3nka0107
17. feb 2018

Ahojte mamicky 🙂 prosim vas neviete ci sa da niekde kupit samostatna kostra na kocik ? Na kolko sa nam zlomila rovno v mieste kde sa sklada... :( manzel sa to pokusal spojit ale nevydrzalo to dlho... Za všetky odpovede dakujem 🙂

janickacrazy
17. feb 2018

@l3nka0107 Záleží aká značka, niektoré sa dajú kúpiť aj samostatne, alebo kuknite nejaký iný kočík v bazare, ked sa zlomila kostra, tak asi nebol nejaký super kvalitný. V záruke už nie je?

3009
17. feb 2018

@l3nka107 radšej kúp na bazári alebo pozri na facebooku je skupina predaj kočíkov a určite si vyberieš. Ťažko kúpiš presne tú istú značku.

sunny381
17. feb 2018

@l3nka0107 a aký má kočik?

l3nka0107
autor
17. feb 2018

@janickacrazy je v zaruke ale na tu nam povedali ze to nezapada do zaruky

l3nka0107
autor
17. feb 2018
natal
17. feb 2018

@l3nka0107 My sme tiež zlomili. Prv než sme ho reklamovali som pozerala na nete a našla som stránky s náhradnými dielmi Tak skús popozerať na nete. Možno zoženieš. My sme potom reklamovali kočík a bez rečí uznali reklamaciu. Ale my sme kupovali kočík v Polsku. Úplne iné jednanie ako na SK. Golfový som reklamovala na SK v záruke a neuznali mi reklamáciu. Musela som si zaplatiť opravu. Preto sme ani nečakali že nám uznajú reklamáciu a hľadali sme súčiastky. Poprípade skús kúpiť cez bazár ten istý typ. Na nete človek toho nájde veľa.

l3nka0107
autor
18. feb 2018

@natal no ako ja som ostala prekvapena, že prečo by to nemalo zapadať do záruky a k tomu sa zlomil dnu v konstrukcii nit. :( Aj my sme chceli kupovat v Polsku ale nestihli sme 🙂 Ja mama este jeden kocik od jednej pani som kupila tu na modromkoniku, len sportova cast je komlikovanejsia a neda sa odobrat od kocika ako na ostatnych a mne by sa to hodilo viac. No skusim pokukat nieco. Ďakujem pekne 🙂

natal
18. feb 2018

@l3nka0107 A neopravia ho? Aj keď reklamáciu neuznali, tak opraviť by ho mohli keď si to zaplatis. Ja som tak golfac dala. Reklamáciu neuznali a opravu som si zaplatila. Alebo objednať u nich od výrobcu komponenty. To by hádam mohli.
Alebo fakt skús na nete pohľadať náhradné diely. Našli sme toho veľa od sklapacich prvkov po celé konštrukcie. Neviem čo presne ste zlomili, či stačia nejaké komponenty, alebo treba celú kostru. Nám vymenili iba sklapacie prvky a to dokonca na oboch stranách. Celý systém sklápania vymenili, kostru nechali. Zlatí poliaci. U nás by to neuznali na sto pro, lebo aj v zarucnom liste bolo, že záruka sa nevzťahuje na konštrukciu. Išli sme tam s tým, že si objednáme komponenty a pani v predajni, či sme sa zbláznili, že rovno to posiela výrobcovi 😀 a zbalila ho. Mali sme šťastie.

mimisk
18. feb 2018

@l3nka0107 mozem sa pytat co konkretne sa vam zlomilo

natal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
l3nka0107
autor
19. feb 2018

@natal zlomilo sa to rovno v casti kde sa to sklada vo vnutri a zvonku. Myslim ze pohladame nieco na internete. Manzel povedal ze by to spravil ale na pevno cize by sa nedal skladat.

l3nka0107
autor
19. feb 2018

@mimisk v casti kde sa sklada. Z nutra cez nit a jazycek

mimisk
19. feb 2018

tak to by vam mali v pohode zreklamovat, mne to bezne robia v taku

janickacrazy
19. feb 2018

@l3nka0107 Podľa mna by vám to mali normálne zreklamovať, ved načo ste si potom akože kúpili nový kočík, ved 2 roky záruka musí na toto platiť, nenechajte sa oklamať, pošlite na nich inšpekciu, hned to bude vybavené.

ada2192
20. feb 2018

Podľa mňa by mali kočík opraviť, ak ked' vám to neuznali ako reklamáciu.

ajka123rigo
15. apr 2018

Ahojte mamicky 😊 surne zhanam kostru na kocik znacky edrema .Kupovala som ho v polsku asi pred vyse rokom takze zaruka mi uz neplati ak by sa nasla nejaka dobra duša 😊 tak sa mi ozvite prosim ....Dakujem

paladia
15. apr 2018

@ajka123rigo ak si kupovala v Leluchowe,tak sa skus opytat, nam tam dali normalne dvojrocnu zaruku

ajka123rigo
15. apr 2018

@paladia ano presne 😊 bola som tam uz ☺ako na reklamaciu 😊 povedali ze mi to neopravia lebo ze reklamacia uz neplati 😀 ale rok a pol ho mam takze co ja viem tak zaruka plati 2 roky.😊tak neviem no neviete nahodou kde by som kupila taku kostru ? 😊

l3nka0107
autor
15. apr 2018

Nie nie kupovala som v Libero style. Ale ozvali sa mi znova ze mi vedia ponuknut inu len ma ine oznacenie 🙂

paladia
15. apr 2018

@ajka123rigo tak to netusim,kde by sa dala kupit kostra. Mozno este napisat výrobcovi?

ajka123rigo
15. apr 2018

@paladia my sme aj volali a nic ...😊

l3nka0107
autor
16. apr 2018

@ajka123rigo skuste to libero style... 72€ stoji kostra biela s oznacenim Moonlight