viete nahodou niektora mamicka kde zozeniem predne kolieska na kocik concord neo ?
vdaka 😉
@anjelicek26
Dakujem 😉
A inac keby niekto hladal tak som ich nasla 🙂 🙂 🙂
v predajni predeti ( OC Korzo ) na objednavku
🙂
@donka178
Kolieska vie zabezpečiť ktorýkoľvek predajca tejto značky na Slovensku 😉
ahoj, ak mate niekto kolieska na concord neo tie vacsie {mozu byt aj nove alebo aj pouzite} pri ktorych je brzda surne KUPIM prosim ponuknite, na jednom koliesku vo vnutri loziska mi chyba ta gulka ☹
@donka178 ahoj kolko ta vysli tie kolieska na to neo? A chcem sa spytat ci si spokojna... chcem kupit sportiak... mame fusion a neda sa otocit sportova cast a je strasne velka a maly je v nej utopeny... tak chcem kupit neo a v pripade sa da nakliknut aj na fusion... Jeden podvozok necham na balkone 😀 😀 😀 zaujimalo by ma hlavne ci nevrzga ako Jane rider ked je uz vozeny napr. rok.
@donka178 ahoj chcem sa opytat že kolko stali kolieska na concord neo ?? tiez by som potrebovala
ahojte,
vie mi niektora poradit ci sa daju na concord neo vymenit predne kolieska?Je to starsi rocnik,mam tam este tie penove/umele a uz su dost zjazdene.
Len neviem ako idu dole,skusala som to a nejde mi to len tie zadne,tie predne co sa daju aretovat nejdu dat dole?
@sidula1 určite idu dole.. lebo som si ich v predeti objednala a poslali mi nove... tiež prave študujem ako ich vymeim 😀
@nekovaluci prosim Ta das mi vediet ako to ide,pripadne pofotis?dik
už mam vymenene.... na tych kolečkach su čierne plastove cvočky .... podpačila som nožom...ale inak zo zadnej strany maju tie krytky dva cupliky, tak ich môžeš aj zozadu vytlačiť.... treba to odmontovať z oboch stran kolečka, potom z oboch stran kolečka tiež uvolniť pruženie tymi dvomi malymi šrobikmi a vylúpnuť ten pliešok čo drži osku... normalne prstami sa mi to podarilo ale to stači z jednej strany.... kolečko navlečieš
Zháňal niekto v poslednej dobe náhradné predné kolieska? Ak áno kde ste sa k nim dostali. Ďakujem
@marquisse v pre deti som si objednala 2ks za 20eur pred rokom aj pol...predavaju konkotdy...maju nahradne diely...a objednavala som u nich aj novy kosik pod kocar aj novu striesku konkord...
@nekovaluci už nie. Neobjednavaju nakoľko im dodávateľ nezaručuje dodanie... Písala som im... Ale ďakujem za reakciu
@marquisse moje nervy..a to som si chcela na zimu zas nove zajednat....alebo skuste teda este jane servis je v ba....a rider ma tie iste predne...mozno oni budu vediet poskytnut
@marquisse alebo aj jane muum pasuju...bud v Babyland alebo oficialna stranka jane...myslim ze aj cenovo moc rozdiel nebude...ja som si teraz objednala na jane rider navlek na madlo a pasuje mi na NEO....a dokonca vanu som mala muum na concorde...a aj madlo mam na chatovom druhom concorde zo zane muum a padije mi....mala mi ho rozkusala celu penu 😂🤣
@nekovaluci ďakujem za typ veď možno sa to doriesi aj na eshopoch časom
@donka178 - napisat vyrobcovi alebo pozri e-bay. Ja som si takto zohnala nahradne adaptory priamo od vyrobcu, len iny kocik, maju servis, len si to chce pripravit kreditku 😀