Ahojte baby!
Cakame druhe babo a potrebujem surne poradit!
Kociarik 3kombi sme po dcerke predali mame uz len sportovu verziu. Chcem sa opytat ci viete o nejakej akcii na nete vanickoveho pekneho, sikovneho kociara, odlahceneho-nakolko byvame na druhom s medziposchodiami a vytah je strasne maly a budeme ho nosit poschodoch. Predtym sme mali Q12 ale bol neskutocne tazky...Chcela by som skor negumove kolesa lebo sme mali problem ze namjedno par krat prasklo...
Kde sa da na nate najst kociar len vanickovy lahsi za nie draho? Viete mi poradit nejake prebiehajuce akciosky? Ak ano sem s linkami!!!
Dakujem! A prajem pekny dnik vsetkym a vopred vdaka za odpovede!!! 😎
ahoj,ak ti nevadi pouzity tak tu na bazare alebo bazosi. 😉
V poľlsku
SKUS POZRIET AJ TU NA BAZARI.MAS NIEKTORE AJ DOBRE CENY
v polsku urcite, ale aj tu na MB sa da kupit
Ak mas sportovy kocik, ktory sa da otocit aj v smere aj proti smeru jazdy, nemohla by si to vyriesit tou takou vkladacou taskou na babatko? Do sportiaka by si vlozila tasku a tym by sa ti dobre aj s babatkom aj zvyskom kocika manipulovalo.
http://www.svetkocikov.sk/kociky-bogus/44-bogus... My sme mali tento, veľká priestranná vanička, dobré odpruženie, lebo sme tiež chodili po schodoch, taška na prenášanie novorodenca, veľké kolieska na zimu....
Ak máš záujem,jeden mám v ponuke.Je v 100%stave,bez akéhokolvek poškodenia.Veľmi som si ho šetrila.
Skus bazar, aa inak nemate kocikaren? My sme tiez bez vytahu "normalneho" a takto sme to poriesili.
my sme mali connect verso z PL, bývame na 2.p. bez výťahu, kým bol krpec vo vaničke tak som vaničku brala hore, to nebolo až také ťažké, a dole v kočikárni bola len konštrukcia. a ked už bol v športovom tak som už celý kočík nechávala dole
Ahoj ja som pouzivala dorjan, nebol drahy, ale bol strasne krasny a super sme ho vyuzili, ja mam s nim skvele skusenosti 🙂
steggi lux - nieje tazky, nie je drahy. v polsku by som nekupovala, moja skusenost je velmi zla.
ingrid 22 prosim ťa aky maš kočik v ponuke da sa ešte kupiť dakuje
tiež zháňam kocarik🙂
ja som bola maximálne spokojná s Jané Slalom Pro - hlboká vanička jedna z najväčších, drobca som prenášala v nej a konštrukciu nechávala dolu /ak chceš, pozri, mám ho teraz na predaj a ak by si chcela, mám aj vajíčko,len som ho ešte nenahodila, tiež sa len naklikne / 🙂
Ahojte mamicky mam kocik ktory nepouzivam masportovu cast aj vanicku aj vajicko.cierny s bielimi kvietkami.rpredam Ho lacno.
ak nechceš nový, pozri si aj tu na bazare, lacnejšie nové kúpiš v Poľsku.