dievčatá, mám kočík Tako, používaný pár mesiacov, dostali sme na zadné koleso už pár krát defekt, v predajni, kde sme kočík kupovali , čakáme na náhradné koleso už šiesty týždeň a stále nie sú schopný nám ho dodať, ako ste riešili neustále defekty na kolese?
tento problem mame aj my :(
defektom predides ochranou proti defektom, ja som mala v kolesach puncturesafe a nikdy ziadny defekt, kolesu to nijako nemeni vlastnosti, sprava sa ako normalne nafukovacie koleso, akurat je bezdefektne 😉
pošlite foto kolesa a pomôžeme
ja som dostala defekt na inom kociku a opravili mi to v predajni kde opravuju a predavaju bicykle 🙂 🙂 🙂
tiez som kupovala nahradne duse v predajni s bicyklami a menila som si ich sama doma 😀 (mali sme Hartan a Teutoniu, do oboch to pasovalo)
potrebujem poradit strelila nam dusa ale tak ze nam rozbilo aj konstrukciu tak potrebujeme komplet cele koleso zadne len ho nemozeme zohnat vie niekto poradit kocik mame z druhej ruky tak na predajcu sa obratit nemozeme ak ma niekto skusenosti kde sa to da kupit prosim o radu kocik je Tako JumperX,za radu vopred dakujeme!!!
heh, no ja som chytila na mojom novom 2x za sebou,,, chod normalne, tak kde bicykle opravuju, alebo do neakeho bicyklarstva 😀 , mna nova dusa vysla na 3e, plast je ztial ok, ale urcite aj plast sa da kupit tam.... ja uz nosim so sebou aj ten samodofukovaci spej,keby nahodou 😅