Zháňam náhradné kolieska na kočík cam twin a natrafila som na problém, že pokiaľ som kočík nekúpila u predajcu nemajú záujem mi to objednať 🤔😒máte niekto skúsenosť z objednaním koliesok na tento kočík???
Za každú radu alebo tip budem vďačná...
@ivanakorienkova skús sa spýtať v predajni Aladin kočíky
@nika82... Aladina som skúšala hneď ako prvého ale pokiaľ nemám od nich zakúpený kočík tak nič objednávať nebudú... 🙄
@kikulienkadd a na akej stránke???
@ivanakorienkova Ahoj,bolo to v tomto eshope:
pegperego-baby.cz
Náhradné koleso na kočík Peg Perego GT3. Ako som spomínala,bolo to na iný kočík ako hľadáš,ale keďže je starší, bol to problém. Preto sa ti to ani nemusí podariť zohnať.
@ivanakorienkova mozem sa ti spytat priamo u vyrobcu, ci sa este vyrabaju a su dostupne, potrebny je presny model a rok vyroby.
@babi81... Je to kočík cam pulsar twin rok 2017.Ak by pasovali aj iné kolečka buď z iného tipu alebo tak nemusia byť presne tie isté... Len potrebujem vymeniť lebo jedno koliesko je v zlom stave a druhé už dosluhuje tiež. Budem ti vďačná za každú radu a tip lebo už strácam nádej 🙄
Ahoj,sú si istá,že sa ešte dajú zohnať? (Pred časom som zháňala na iný typ kočíka,našla som v ČR,ale len predné, zadné už nie je možné objednať u výrobcu.)