Kde kúpim náhradné kolieska na kočík?

ivanakorienkova
3. aug 2020

Zháňam náhradné kolieska na kočík cam twin a natrafila som na problém, že pokiaľ som kočík nekúpila u predajcu nemajú záujem mi to objednať 🤔😒máte niekto skúsenosť z objednaním koliesok na tento kočík???
Za každú radu alebo tip budem vďačná...

kikulienkadd
3. aug 2020

Ahoj,sú si istá,že sa ešte dajú zohnať? (Pred časom som zháňala na iný typ kočíka,našla som v ČR,ale len predné, zadné už nie je možné objednať u výrobcu.)

nika82
5. aug 2020

@ivanakorienkova skús sa spýtať v predajni Aladin kočíky

ivanakorienkova
autor
5. aug 2020

@nika82... Aladina som skúšala hneď ako prvého ale pokiaľ nemám od nich zakúpený kočík tak nič objednávať nebudú... 🙄

ivanakorienkova
autor
5. aug 2020

@kikulienkadd a na akej stránke???

kikulienkadd
5. aug 2020

@ivanakorienkova Ahoj,bolo to v tomto eshope:
pegperego-baby.cz
Náhradné koleso na kočík Peg Perego GT3. Ako som spomínala,bolo to na iný kočík ako hľadáš,ale keďže je starší, bol to problém. Preto sa ti to ani nemusí podariť zohnať.

babi81
7. aug 2020

@ivanakorienkova mozem sa ti spytat priamo u vyrobcu, ci sa este vyrabaju a su dostupne, potrebny je presny model a rok vyroby.

ivanakorienkova
autor
10. aug 2020

@babi81... Je to kočík cam pulsar twin rok 2017.Ak by pasovali aj iné kolečka buď z iného tipu alebo tak nemusia byť presne tie isté... Len potrebujem vymeniť lebo jedno koliesko je v zlom stave a druhé už dosluhuje tiež. Budem ti vďačná za každú radu a tip lebo už strácam nádej 🙄