ahojte, neviete, kde by som zohnala predne koliesko na solu? dnes to dost rozhryzol pes. tak ci nemate niekto nahodoou, alebo nemate tip, kde zohnat. velmi dakujem
Ahoj potrebujem nove kokieska na tento kocik poradis mi kde ich maju? dakujem
@mystery217 ahoj, asi si idem objednat cez
ags 92, s. r. o.
OC KORZO
Pestovateľská 13
821 04 Bratislava 2
Slovensko
telefón: 02/43 41 16 27
mobil: 0911/799 333
e-mail: saskia.keslerova@ags92.com
jedno stoji cca22 eur. ale predne.
http://us.mamasandpapas.com/view-all-accessorie... ak máte niekoho v US.. tak tieto súnafukovacie.
@ranya dakujem pekne..praveze potrebujem obe zadne..nakontaktujem sa nich...adapter na kocik som objednala zo stranky maderna.sk....
@mystery217 este som pisala do ciech ohladne predneho,. maju ho skladom. napis aj ohladne svojho info@happybabies.cz
Dakujeem...
Prosim vas kde by som zohnala kolieska na solu chcela by som vymenit vsetky a zadne nafukovacie
@kika_552 info@happybabies.cz
@kika_552 napr. Na ricobaby.sk..ale aj ine stranky na sk
Ahojte obnovujem temu 🙂
Potrebujem poradit kde kupit madlo na m&p flipxt ...kocik som kupila cez ebay len bez madla a neviem kde ho zohnat ... viete mi niekto poradit ?
@1denisa1 ahoj, nasla si? ja zhanam vsetky 4 kolieska na solu :(
@valika_val nie madlo som nenasla :( , zvladame to aj bez neho v pohode 🙂
A kolieska nove kupis aj v obchodoch s detskymi kocikmi , a ak by to stacili od ruky tam som videla aj tu na mk sem - tam niekto ponuka , alebo sa daju zohnat na ebay , alebo skus napisat @tinushka13 ona by ti vedela pozhanat tiež 🙂
@1denisa1 Madlo na flip XT sa neda kupit. original nie je vobec od vyrobcu a ziadne ine nepasuje. aspon co viem ze baby zhanali a nikto zatial nezohnal na flipko. jedine armadillo a armadillo XT
neviete nahodou ci sa da niekde objednat aj strieska na sola?
zhanam madlo na solu, neviete o niecom?
kde by som vedela kupit nafukovacie kolesa na sola?
Obnovujem temu) neviete mi poradit kde by som kulila striesku na solu donna wilson fox?
@mollyka zdravím, zistili ste, kde sa dajú zohnať tie kolieska? Ďakujem za odpoveď.