Kupili sme cez inzerát použitý kočík jané slalom pro (asi rok výroby 2007 alebo 2008). Kočík bol vyzdvihovať manžel sám a nevšimol si, že tam chýbajú bezpečnostné pásy na športovej časti. Kde viem takéto dačo dokúpiť? Inzeráty som pozerala a nikde nič. ☹ Ďakujem za každú radu. 😉
🙂 Ahoj, ja som zháňala ten aretačný cuplík na predné koliesko a tu som ho dostala kúpiť. Robia aj servis a sú max. ochotní. Vyskúšaj, ja som najskôr poslala e mail a potom som sa telefonicky dohodla a známa už len vyzdvihla. 😉
aj jasom za babyalnd 🙂
Zdravim,njamsom vcera kupila jane nomad a stalo sa mi presne to iste. Predavajuca zabudla na popruh, nepouzivali ho. Tak teraz nemozem kocik pouzit, maly je vyskakovacie dieta. Podarilo sa vam to nakoniec njiekde zohnat, kupit, vyrobit. Ako ste to poriesili? Vdaka za info. V babylande nemaju a zrejme tak skoro, ani nebudu mat.
Neviete mi poradit ci sa da kupit cela konstrukcia jane muum koos 2013 ?
Mám Jane Nomad PRO na náhradné diely pre Nomad PRO/Slalom PRO:
*Celý sedák (svetlo šedej farby) alebo aj na rozobratie:
*Bezpečnostné pásy
*Úchytky sedáka o konštrukciu
*Predné kolieska v čiernej farbe (používané no stále v SUPER stave)
*Zadné kolesá striebornej farby, kupované nové, používané mesiac
*Prebaľovacia taška na kočík svetlo šedej farby
*Madlo
*Nánožník tmavo modrej farby
*Nákupný košík
*Pogumovaná časť na nohy
*Konštrukcia na náhradné diely
https://m.facebook.com/groups/1827451624165739 inzercia Jane 😉
Neropredáva ešte niekto jane???????????
@petuska2110 a o co mate zaujem?
Predám Jané trider,športový v dobrom stave, používaný cca 8 mes.po 1 dieťati.Je to trojkolka,ale veľmi stabilná, je perfektný, ja som bola veľmi spokojná 😃
bočne pásy 😢
@judithd85
@petuska2110 bočne pasy? nemam ani predstavu, ktore...myslite tie co sa nimi upevni dieta, tie patbodove? ci?
@judithd85 bocne pasy idu z boku kočíka do stredu co je medzi nožkami. to čo tam chyba . Inak neviem ako to napisat
Ja predávam celý kočiarik Jané Nomad. Všetko je na ňom plne funkčné. Ak by niekto mal záujem, mám ho v bazáriku za 80 €.
@petuska2110 aha, už viem, ale skôr by som chcela predávať najprv vaničku a až potom športiak, ten ešte používame, čakám na nový. mám slalom pro 2009
@judithd85 oki ja potrebujem pasy tie ako som pisala ja mam inak všetko celu 3kombi. Ono ich tam moc netreba aspon ja som nepouživala kedže bolo madlo neputala som dieta ale na predaj ho mam a chcem ho zkopletizovat.
@petuska2110 jasne, chapem.
Ahojte nahodou nepredavate zadne kolesa na jane nomad? Dakujem
@dijany ahoj, ja mám zadné kolesá zo Jane Slalom Reverse, nafukovacie, sedia aj na Jane Nomad.
Zdravím, neviete o niekom, kto by predával nákupný košík pod Jane Muum?
nahradne diely cez http://www.jane.sk/
@matija83 prosim ta,nevies,ci sedia aj na Concord Neo?Viem,ze vela casti zo Jane sedi aj na Concord kociky,tak ma to zaujalo,lebo na Neo sa uz nevyrabaju nafukovacie kolesa.
kus kontaktovat vyrobcu alebo predajcu kocika popripade kontaktuj este predavajucu ci ich nahodou nezabudla len pribalit 😉 hadam ich bude mat