Maminky prosím,nemôžem sa nikde dopátrať kde dostať kúpiť náhradné diely na camarelo q12.Potrebujem na športovú časť to do čoho sa zacvakávajú pásy.
mozem sa spytat kde zozeniem umele kolieska na koccik camerelo q 12 vsetky styri lebo nafukovacie sa mi nepacia
Skuste na www.bambino-kociky.sk zo ziliny to su priamo vyhradny dodavatelia na cele slovensko pre camarela
zbynko netreba fukat tie koliecka velmi len na jeden barel co odporucaju, plus trosku vacsiu dusu pouzivame a odvtedy sme defekt nemali
baby kde ste prosim vas nasli tie komplet bezpecnsotne pasy, potrebovala by som na camarello malaga. vdaka
Ja hladam madlo na sportovu cast kocika camarelo Q12?nevie niekto poradit??uz som zufala😞dakujem😃
Ahoj neviem ci to nie je uz neskoro, ale skus napisat tu v bazari kocikov kociky batola, ja som od nich kupovala koc a zabudli mi dodat madlo, pisala som im neskor kedze som si to nevskimla hned, mozno by ti vedeli poradit alebo zohnat. Alebo teraz predavaju aj koce brez podvozkov tu nsa mk tak sa skus s nimi dohodnut 😉
Ahojte. Zhanam camarelo, najlepšie malaga alebo sevilla na náhradné diely. zadarmo alebo za symbolickú cenu. Ak máte doma pokazený nepredajny takýto kočík dajte mi pls vedieť. odvoz si zabezpečím. Ďakujem
Skus na tejto stranke http://www.babymania.sk/ ja som si tam tiez objednavala na camarello q12 komplet bezp. pasy a stali 8e