Ahojte 🙂 poradili by ste mi,kde je v okolí Banskej Štiavnice obchod s kočíkmi a detskými vecičkami? Rada by som sa najprv na vlastné oči pozrela po nejakých, ako sa hned vrhnúť do kúpi cez net... Ďakujem 🙂
definuj okolie BS 😀 v ZV mame Mios (v TPD na Zapade), tam je kocikov pozehnane, potom v meste Motyl a este jeden v Divadelnej ulici, tam su prevazne polske kocare, v BB su tiez urcite nejake obchody, google ich zadam najde, ja som chodila aj do NR pravidlne a tam som tiez obkukavala kociky.. a co sa tyka oblecka, na tom nemas velmi co pozerat na vlastne oci, kludne nakup cez net, lebo je to vyhodnejsie, mne sa osvedcilo oblecenie, hlavne tie basic kusky, z tchiba a tesco oblecenie sa tiez dobre nosi 🙂 tie kamenne baby-obchodiky maju nehoraaaaazne ceny
definuj okolie BS 😀 v ZV mame Mios (v TPD na Zapade), tam je kocikov pozehnane, potom v meste Motyl a este jeden v Divadelnej ulici, tam su prevazne polske kocare, v BB su tiez urcite nejake obchody, google ich zadam najde, ja som chodila aj do NR pravidlne a tam som tiez obkukavala kociky..
a co sa tyka oblecka, na tom nemas velmi co pozerat na vlastne oci, kludne nakup cez net, lebo je to vyhodnejsie, mne sa osvedcilo oblecenie, hlavne tie basic kusky, z tchiba a tesco oblecenie sa tiez dobre nosi 🙂 tie kamenne baby-obchodiky maju nehoraaaaazne ceny