Kde kúpim kočík od 150 - 200 eur vaničkovú verziu?

dufka31
27. nov 2012

Ahojte dievcence!
Cakame druhe babatko a kedze nezijeme na SVK zhaname za normalnu cenu hlboky kociarik s taskou, ktory nie je velmi tazky. Predtym sme mali Caremelo Q12 ale vanickova verzia mala tusim 16kg a nosili sme ho na druhe poschodie. Potrebujem nejaky 10-13kg aj verzie z roku 2008 :D len aby mal priestrannu vanicku a bol lahsi a najlepsie modry-tyrkysovy nakolko cakame chlapceka. Viete mi poroadit nejaku stranku s kociarikmi kde by som nieco take nasla a cena do max.200 eur? Nakolko chceme len hlboku verziu a predtym sme mali 3komplet za 380eur. Dnes kedze je to 2 roky dozadu ide uz po menej. 🙂
Prosim poradte mi som uz zufala... Lebo treba nam ho objednat co najskor do Mikulasa najneskor, aby ked prideme na SVK na sviatky sme si ho vzali lebo tu kde zijeme je to biznis na kocikoch a nielen na nich... 😒

dufka31
autor
27. nov 2012

@dufka31 Este jeden dotaz nechceme kociarik od ruky, ale novy. doPolska vycestovat nemozeme a ked som pisala zabudla som napisat ciste videli v tej cenovej relacii, aj vahovej relacii rozne oddtiene modrej alebo tu tyrkysovu ale take co maju kvietky, pruzky, gulicky, nejaku potlac, ze su take zivsie a ne fadne? A kludne piosielajte linky budem rada dakujem vsetkym a prajem vam vsetko dobre papa.

kruh
27. nov 2012

ahoj, predávam kočiar z POĽSKA , kúpili sme ho v obchode, nie na trhu. Ak by si mala záujem, tak by som Ti ho ponúkla za 150 eur. Je vo výbornom stave. Mali sme chlapčeka a ten sa nechcel kočíkovať vôbec, tak bol málo používaný. Kočiar je červeno-čiernej farby, je to 3 kombinácia a dala by som Ti k nemu aj vajíčko. Ak by si mala záujem, napíš mi mail, prepošlem aj fotku.

alenockap
27. nov 2012

ahoj, aj ja predávam kočík ak by si mala záujem, bexa b4,modročierny, vanička skoro nová malo puzžívaná, malý sa chcel voziť len vo vajíčku, trojkombinácia, nafukovacie kolieska,tažka, nánožník a pršiplášť. 180 e, ak by bol záujem foto pošlem

rorinka11
27. nov 2012

Ahoj.Pozeram ze chces novy no aj napriek tomu ti ponuknem moj nakolko je v 100% stave bez akychkolvek poskodeni,pouzivany pri dalsich diestich kocikoch! znacka x-lander,vela prislusenstva.Ak chces kuk bazarik.Prajem pekny dnik.

vanda8
27. nov 2012

http://www.amazon.co.uk/pushchair-CITY-DRIVER-c...
ja mam presne tento isty.. je super. ja som ho kupila lebo mal aj autosedacku a hlavne vanicku. da sa prekombinovat na sportovy , prehadzovat rucka , zakliknut vajko nan.. ja som velmi spokojna. ja som kupila z ebay z nemecka a ked to doslo tak som si vsimla ze je to polska vyroba. tak mozno sa bude dat kupit abo objednat aj na sk strankach. ja s nim jazdim skoro rok a som velmi spokojna

vanda8
27. nov 2012

@vanda8 pozri si vsetky tie obrazky.. ma vela vymozenosti

dufka31
autor
27. nov 2012

@leam Si perfektna hned som si klikla na tvoje linky asi hladala tiez modry ci tyrkysovy!!! Dakujem asi som si uz vybrala len pokecame s manzelom je dokonca len 11;5kg a je na neho este aj 12percentna zlava!!!Vrele zo srdca dakujem!!!Vsetko dobre!!
PS:ty si si vybrala aky? 🙂

leam
27. nov 2012

@dufka31 Som rada, že som pomohla 🙂 Ja mám 2 baby a tretie zatial neplánujeme 🙂

kiakocikovsvet
27. nov 2012

@dufka31 pozri si výpredaj kolekcie 2012 a určite nájdeš nový kočík za výbornu cenu

dominikinamaminka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dievcynka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz