Kde kúpim kočík na splátky?

minibabygirls
24. júl 2014

Ahojte mamicky chcem sa opytat ci neviete kde by sa dalo kupit kocik na splatky quatro v kosiciach v hotovosti si nemozem dovolit dakujem za odpoved

veronkarisko
24. júl 2014

Fuha, viem ze nezaraba kazdy tisíce, ale moja rada, ked nemas na najmodernejšie kociare, kup si starší model a v hotovosti....podľa mna tomu malemu je aj tak 6 v com sa vozí a keď chces ty drahy kociar kvôli móde, tak je to kravina.

katka1981
24. júl 2014

Neblazni, nekupuj na splatky novy, kup si zanovny. Ja som mala pri dcerke novy za 1000 Eur trojkombinaciu, ale pri druhom by som uz novy nekupovala. Su to vyhodene peniaze. A na splatky by som uz vobec nekupovala. Pribudnu vam naklady na plienky, kvapky na bolave brusko, vselijake doplnky vyzivy, babatko rychlo rastie, stale musis menit oblecenie, staci soplik a v lekarni nechas 30-50 Eur. Nerob taku blbost. Pozri si bazar, je tu velky vyber kocikov, su ako nove a za polovicnu cenu, dokonca niektore predavaju este za menej. Ver mi, ze je to zbytocnost. Aj kresielko tu najdes za super peniaze. Ja som mala vsetko nove, a casom som si uvedomila, ze zbytocne. Uz by som to nespravila.

mamulienka30
24. júl 2014

Kuk kocik z bazaru, rozhodne nie na splatky! Dietatu je uplne jedno, ci spi v bgb, ci v takku! Hlavne ak mama jeho bgb ma splacat dalsich 10 mesiacov, tak je to uz hlupost na n-tu.

dejnas
24. júl 2014

myslím si, že v dnešnej dobe je všetko možné... aj kúpiť kočík na splátky
ale neradím ti robiť to... je to hlúposť
ak nemáš na nový alebo nebodaj túžiš po predražených vychytávkach, oželej to! kvalitný kočík sa dá kúpiť aj v bazári za celkom slušný peniaz... sú mamičky, ktoré kočiare menia ako na bežiacom páse, aj tu v albumoch som videla, že niektoré vlastnili aj zo 20 kúskov (nie súčasne samozrejme)...kúpia kočík a po mesiaci predávajú, lebo už našli iný 😅
takže treba sledovať a striehnuť, a myslím, že nájdeš určite nejaký,ktorý ťa zaujme 🙂

kiwi82
24. júl 2014

Ja by som sa nezadlžovala. je to nevýhodné a kopu penazí preplatíš. Ja som kúpila tu z MK a som spokojná.

mimla
24. júl 2014

Asi si sa zamilovala do konkrétneho kočíka, ale súhlasím s väčšinou. Nie je to múdre. Ideš kupovať niečo, na čo nemáš prostriedky. Ak si teraz kúpiš drahý kočík a nebude vyhovovať prostrediu v ktorom sa pohybuješ a tvojmu životnému štýlu (ktorý pred pôrodom ťažko odhadneš), budú to vyhodené peniaze. Ja by som si teraz s týmto rozumom kúpila obyčajný jazdený kočík, sledovala za pochodu, čo mi na ňom lezie na nervy a potom by som si kúpila šporťák podľa svojich predstáv. Hoci aj nový a drahší. A keď budeš skutočne rozhodnutá vedieť čo chceš a zároveň budeš v obraze, že čo skutočnepotrebuješ, potom by som kupovala.

iv01
24. júl 2014

Ja som si pri druhom dietati kupila novy za 80e, sportiacik, uplne v pohode od malinkeho babatka, vyuzitie na 100%. Babypoint Fortuna. Ide do uplneho lahu a ked som zdvihla opierku na nohy, tak mi z toho vznikla akoby vanicka a bolo vybavene.

salome123
25. júl 2014

kocik na splatky? my sme nas predali za 35e, lebo sme sa ho potrebovali zbavit a ta pani co ho od nas kupila cela ziarila stastim, ze je ako novy.
zjavne mas problem s financiami a moze sa stat, ze ked sa babo narodi bude mat nejake zdravotne problemy a uz len kvoli ekzemu alebo castemu kaslu nechas v lekarni majland a ked si k tomu pripocitas este splatku za kocik, tak si budes bit hlavu o stenu..

stanislavao
25. júl 2014

z materskej nebudete vediet splacat kocar. radsej si kupte od niekoho pouzivany, dobry, lacny, ako na splatky. ked na ten kocar nemate, nezadlzujte sa. je milion dalsich veci, co este budete pre babo potrebovat a peniaze sa vam zidu. 1 balenie UM Nutrilon stoji 15 eur, balenie plienok je tiez 15 eur. Budete peniaze potrebovat na taketo veci a nie splacat kocar.

asaela
25. júl 2014

tiez radim nerobit to, nevies dokonca ani len to, ci ho vobec vyuzijes, nie je to pravidlom. ako radia mamicky nadomnou, rozhodne si poprezeraj bazar, da sa tu vyborne nakupit. ja ti napr. odporucam na zaciatok investovat radsej do vybavy latkovych plienok, na tom usetris tolko, ze si potom mozes tych kocikov kupit hned niekolko.

micha1979
25. júl 2014

ahoj, tvoja otazka bola kde kupis na splatky kocik. Vela internetovych predajni ponuka uz splatkovy predaj aj na kociky. Napr. Aladdin-kociky.sk ponuka splatkovy predaj cez quatro ale nie su v Ke. Da sa to objednat cez net. Moj osobny nazor tu na MK kupis perfektne aj pouzivany kocik po 1 dietati. Je to vsak tvoje rozhodnutie a urob ako uznas za vhodne. 🙂🙂 tak treba to zvazit. Ahoj

jul11
25. júl 2014

ahoj.tiez si myslim,ze radsej z bazaru ako novy na splatky. kuk bazariky.ja som mala novy,ale teraz by som pre druhe asi kupila v bazari. inak ja predavam dva kociky. jednu trojkombinaciu a jednu dvojkombinaciu a som z KE. este to nemam v bazariku. ale tu v tejto teme mam foto a aj opisujem vyhody. je to super kocik,by som si nechala,ale nemame kde skladovat https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-roan-marita-2/ -to mam trojkombinaciu a Bebe Confort High Trek predavam dvojkombinaciu oranzovu,takze je univerzalna pre chlapca aj dievca. nemam foto, len z internetu http://www.heureka.sk/?h[fraze]=Bebe+Confort+HI.... keby si mala zaujem,napis IP

lucinkab
25. júl 2014

v bazaroch aj tu na mk najdes kociky aj za 50e 🙂nepotrebujes splatky

martinahrnkv
20. jún 2020

Ahojte mamičky je táto téma ešte otvorená? Mňa by to tiež zaujímalo či sa dá niekde zakúpiť na splátky keďže je táto korona kríza finančná 🙈

marselita10
20. jún 2020

@martinahrnkv ja by som nesla do kociara na splatky. je to podla dla mna uplne zbytocna zataz. hlavne ked stale babu bude treba nieco dokupovat. bazos alebo i tu na MK najdes kociar ktory je lacny a v dobrom stave si myslim. a som pocula ze sa da zaplatit vytepovanie kociara. ja som tiez chcela najprv kvalitny od ruky kupit, ale nakoniec sme zmenili paramatre a sme kupili novy, ale jeden z tych lacnejsich. kupovala som ale od ruky vajicko, lebo za nove som odmietala dat tak vysoku sumu, tiez si ho vycistim a tie usetrene peniaze viem vyuzit na ine veci pre babo.