Ahojte neviete náhodou kde bi som mohla zohnať tento kočík
@alenah31 áno ale presne taký istý nemajú
@vivienkalejova ani už mať nebudú - ten tvoj je kol. 2016 - každý rok je nový model a farba. Potom jedine hľadaj cez bazoš.
@alenah31 tak už Aj tam som bola žiadny úspech ja už neviem kde hľadať asi ho tak skoro mať nebudem alebo vôbec
nekupuj, po par mesiacoch vrzga...az hroza...
@vivienkalejova tento model sa už prestal vyrábať pred 4 rokmi jedine na bazáre ak by sa podarilo
@mimisk no už sa podarilo a to len za 250€😊😊😊
@vivienkalejova dobrý deň prosím Vás kočík ešte máte 😅?🙈Zbieram kočíky či by ste ho náhodu neposunula prip. aspoň foto♥️
ja som ich videla po mest niekolko a vsetky nechutne vrzgali, kym boli deti este v hlbokej vanicke....
@luxus10 kúpila som ho ale potom aj zaz predala mala som ho asi týždeň tiež sa mi potom nepáčil ale malý ma už rok tak kúpili sme kinderkraft
@vivienkalejova ako kusok je to krasny, aj vanicka velka, len po prakt. stranke...no....
@luxus10 no hej keď som ju videla prvý krát tak som ju chcela veľmi mat mala som ju ale potom som si uvedomila ze ten kocik je na prd a kinderkraft je oveľa pohodlnejší môžme ísť všade lebo všade sa pomesti
napríklad tu a majú ho na sklade: https://www.retrokociky.sk/INGLESINA-CLASSICA-J...