Kde kúpim kočík Inglesina Classic?

vivienkalejova
29. sep 2023

Ahojte neviete náhodou kde bi som mohla zohnať tento kočík

alenah31
29. sep 2023

napríklad tu a majú ho na sklade: https://www.retrokociky.sk/INGLESINA-CLASSICA-J...

vivienkalejova
autor
29. sep 2023

@alenah31 áno ale presne taký istý nemajú

alenah31
29. sep 2023

@vivienkalejova ani už mať nebudú - ten tvoj je kol. 2016 - každý rok je nový model a farba. Potom jedine hľadaj cez bazoš.

vivienkalejova
autor
29. sep 2023

@alenah31 tak už Aj tam som bola žiadny úspech ja už neviem kde hľadať asi ho tak skoro mať nebudem alebo vôbec

h2so4
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luxus10
29. sep 2023

nekupuj, po par mesiacoch vrzga...az hroza...

mimisk
2. okt 2023

@vivienkalejova tento model sa už prestal vyrábať pred 4 rokmi jedine na bazáre ak by sa podarilo

vivienkalejova
autor
2. okt 2023

@mimisk no už sa podarilo a to len za 250€😊😊😊

mikidita
23. apr 2024

@vivienkalejova dobrý deň prosím Vás kočík ešte máte 😅?🙈Zbieram kočíky či by ste ho náhodu neposunula prip. aspoň foto♥️

luxus10
23. apr 2024

ja som ich videla po mest niekolko a vsetky nechutne vrzgali, kym boli deti este v hlbokej vanicke....

vivienkalejova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vivienkalejova
autor
24. apr 2024

@luxus10 kúpila som ho ale potom aj zaz predala mala som ho asi týždeň tiež sa mi potom nepáčil ale malý ma už rok tak kúpili sme kinderkraft

luxus10
24. apr 2024

@vivienkalejova ako kusok je to krasny, aj vanicka velka, len po prakt. stranke...no....

vivienkalejova
autor
24. apr 2024

@luxus10 no hej keď som ju videla prvý krát tak som ju chcela veľmi mat mala som ju ale potom som si uvedomila ze ten kocik je na prd a kinderkraft je oveľa pohodlnejší môžme ísť všade lebo všade sa pomesti