Prosím o radu, kde na Slovensku sú dobré kamenné obchody s kočíkmi? Na internete je ich veľa, už by som aj mala zhruba vybraté,ale napriek tomu je asi lepšie vidieť kočík na vlasné oči.
v BA - Babymarket.sk, predeti. sk, brendon.sk, kocikovo.sk - vsetky maju velke predajne, na ich webe najdes adresy kde. Tych obchodoov je tiez vela a je lepsie si pred kupou kocik odskusat.
Ja som zo Zvolena, ale nie je problém pre mňa ísť sa pozrieť hocikde, nakoľko tu v okolí veľký výber nie je.
No len sa priprav na to, ze nie vsetky kociky co maju na nete maju aj v predajni skus si tam najprv zavolat, neskusala si v BB????
ja som bola dost sklamana z brendona, tam ako ziadna rada, ziadny zaujem nic. Kocikovo ak je tam vela ludi tak nestihaju a je tam celkom malo kocikov.
Super bolo napr. v senci sami-kociky.sk, baby market.sk super predajkyna Andrea a Peter, predeti su v ramci moznosti
Ďakujem, ja sa chystám pracovne vo štvrtok alebo v piatok do Bratislavy, tak by som si aj tam obehla dáke obchody, v každom prípade ďakujem.
@mojitka333 ahoj aj v Prievidzi je Barbora, včielka. majú tam dost kocikov
ďakujem zuzik311, myslím, že sa pôjdem previezť aj do Prievidze
@mojitka333
@froggynka2013
Ja som bola v Samo-kočíky(keď neboli ešte presťahovaný do Senca), ale výber malý vcelku dobrý, hlavne na internete, ale aj v predajni sa dalo dobre pozrieť ( len mali malé priestory - mozno sa to teraz po presťahovaní zmenilo - nebola dom ešte v Senci pozrieť). Ochotný personál, a rýchle objednanie.
V Babymarkete majú naozaj dobrý výber, môžem tiež odporúčať aj personál.
Ešte by som skúsila pozrieť aj v obchode Premaman ( shopping palace -Zlaté piesky) - ževraj sa spojili s obchodom peg perego (v auparku). - keď som si tam bola raz pozrieť (síce na iné veci) všimla som si že majú pekný výber kočíkov.
A ešte to Pegperego v Auparku (ak to tam funguje ešte), my osobne sme kúpili tam ( potrebovali sme pegpergo).
Takže ja by som odporučila tieto obchody v Bratislave a okolí.
len info: pegperego v auparku je už zrušené...
@mojitka333 tu si uz asi bola, ale pre istotu http://www.kocikylienka.sk/index.php
inac, ked budes v BA, tak urcite nevynechaj babymarket a premaman 😉
myslim, ze od januara skoncili v auparku...
Aladin - Hlohovec
@mojitka333 v BB máme tiež veľkú predajňu s kočíkmi rôznych značiek.
Kočík cez internet by som nekupovala. Potrebovala som si vyskúšať ako sa mi skladá, jazdné schopnosti, celkovo tie rozmery som potrebovala vidieť...a dobre som spravila. Bola som prekvapená, keď som videla v predajni kočík, ktorý sa mi na internete veľmi páčil. V realite bol úplne iný a kúpila som kočík, ktorý by som cez internet určite nekúpila, lebo by ma vôbec ani neupútal.
@mojitka333
Mne sa páčilo v babymarkete, majú 2 predajne v BA. Teraz ale majú predajnu v avione a tam sa mi zdalo že nestíhajú. Kocikovo otras, malý výber a nemali na mňa vôbec čas. Brendon nie nie nie, nekupovala som tam sice kočík, ale niečo iné, ale mala som problémy s reklamáciou.
Pre deti maku fain obchod pri avione, páči sa mi že majú rozličné povrhy v predajni kde môžeš vyskúšať jazdiť s kocikom.
Ale celkovo najkompetentnejsi mi prišli v babymarkete
@ evabb35 prosím Ťa ako sa volá tá predajňa s kočíkmi v BB a kde presne sa nachádza. ďakujem
v BB je predajňa kočíkov na začiatku Bystrice od Zvolena, myslím, že predeti sa to volá. A na Huštáku v OCA je tiež predajňa babysvet. Dnes som tam bola pozrieť.
v Petrzalke je este obchod Enikibeniki ale nebola som tam osobne, takze neviem aky vyber kocikov tam je.
Ďakujem Vám za rady, obehala som asi polku Slovenska, ale nakoniec kočík mám doma konečne. Teším sa. Nakoniec som aj tak kúpila v Ba v babymarkete. Ale páčilo sa mi aj v premamam v ba. Ešte raz ďakujem za rady.
@mojitka333 závisí od toho skade si. možno by to bolo dobré uviesť