Kam na nákup do Poľska?

luckaajanko
31. júl 2017

Ahojte zienky kde v polsku maju dobry vyber kocikov a za dobru cenu .ja poznam len jablonku a nowy targ ale rada by som vyskusala aj inde .pripadne viete mi aj povedat priblizne ceny?dik

gir
31. júl 2017

Ja som objednávla cez slovenskú stránku kráľovstvo detí, BABY LUX KING - tyrkysový, odkočíkovala som oboch chalanov, mám medzi deťmi rozdiel 15 mes. Vyrobený v Poľsku a stál cca 150 eur. Takže sa niekedy ani neoplatí nikam chodiť.

lucy_33
1. aug 2017
Používateľ lucy_33 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lucy_33.

My síce bývame v blízkosti Poľska, ale boli sme tam raz, a to na letisku. Niekedy rám nájdeš síce dobre ceny, ale stačí pozrieť na nete a aj tam nakúpiš za výborne ceny. Odporúčam ti stránky kombinovať so stránkou kuponyzdarma.sk na ktorej je plno výhodných kupónov.. 🙂

andrea_mar
1. aug 2017

Ahoj, ja som mala tiež dilemu ohľadom nákupu kočíka. Cez internet som nechcela, nakoľko som to potrebovala vidieť. U nás v mojom okolí nič moc. A nakoľko bývam pri poľských hraniciach, máme blízko do Poľska. Nowy Targ, kam často chodievame, však pre mňa tiež nič moc 🙂 na trhu vôbec. Našla som dve predajne v meste Nowy Sacz, neviem, ako je to ďaleko pre Teba, ale obe boli fajn, jedna veľká, výborný výber, od lacnejších, po drahšie - volá sa Kubuš a druhá bola tiež fajna, ale skôr už potom na buginy a športové kočiare. Pozri teda na internete - Nowy Sacz.

viva13
1. feb 2018

Viete mi prosím niekto poradiť, či sa oplatí ešte ísť do Polska (Noweho Targu) nakupovať, zaujíma ma cca cena na chlapčenské postele a trampolína dakujem

lubka72
1. feb 2018

a cez ktoré polske stranky nakupujete?

myska10
6. mar 2018

@gir prosím vás, vašu objednávku vybavili v pohode? Pýtam sa preto, lebo chcem objednávať deťom posteľ a na heureke ma zaskočili skoro samé negatívne recenzie. Za odpoveď ďakujem

gir
6. mar 2018

@myska10 Zo stránky kráľovstvo detí to bolo super, lehota dodania bola 3 týždne a ja som ho mala do týždňa doma.

myska10
6. mar 2018

@gir ďakujem 🙂