Ahojte zienky kde v polsku maju dobry vyber kocikov a za dobru cenu .ja poznam len jablonku a nowy targ ale rada by som vyskusala aj inde .pripadne viete mi aj povedat priblizne ceny?dik
My síce bývame v blízkosti Poľska, ale boli sme tam raz, a to na letisku. Niekedy rám nájdeš síce dobre ceny, ale stačí pozrieť na nete a aj tam nakúpiš za výborne ceny. Odporúčam ti stránky kombinovať so stránkou kuponyzdarma.sk na ktorej je plno výhodných kupónov.. 🙂
Ahoj, ja som mala tiež dilemu ohľadom nákupu kočíka. Cez internet som nechcela, nakoľko som to potrebovala vidieť. U nás v mojom okolí nič moc. A nakoľko bývam pri poľských hraniciach, máme blízko do Poľska. Nowy Targ, kam často chodievame, však pre mňa tiež nič moc 🙂 na trhu vôbec. Našla som dve predajne v meste Nowy Sacz, neviem, ako je to ďaleko pre Teba, ale obe boli fajn, jedna veľká, výborný výber, od lacnejších, po drahšie - volá sa Kubuš a druhá bola tiež fajna, ale skôr už potom na buginy a športové kočiare. Pozri teda na internete - Nowy Sacz.
Viete mi prosím niekto poradiť, či sa oplatí ešte ísť do Polska (Noweho Targu) nakupovať, zaujíma ma cca cena na chlapčenské postele a trampolína dakujem
a cez ktoré polske stranky nakupujete?
Ja som objednávla cez slovenskú stránku kráľovstvo detí, BABY LUX KING - tyrkysový, odkočíkovala som oboch chalanov, mám medzi deťmi rozdiel 15 mes. Vyrobený v Poľsku a stál cca 150 eur. Takže sa niekedy ani neoplatí nikam chodiť.