Kam ísť kúpiť kočiar?

matatep
28. jún 2021

Baby, poraďte kam ísť kúpiť kočiar trojkombináciu za prijateľnú cenu...najlepšie východ

liliana212
28. jún 2021

@matatep pozrite si aké sú, aj tu v skupinách, príp. na fórach a potom už konkrétny typ hľadajte na bazáre alebo v eshopoch, oplatí sa niekedy počkať aj na akciu, ak vás to nesúri. 🙂

s_a
28. jún 2021

Podľa mňa trojkombinacia sa neoplatí. A hlavne vajíčka z tých lacnejších kombinácii vôbec nie sú kvalitné. Takže budeš kupovať časom aj tak väčšie a bezpečnejšie vajíčko a pravdepodobne aj športový kočík

matatep
autor
28. jún 2021

@s_a tak čo by ste mi poradili? 🙂

s_a
28. jún 2021

@matatep tak buď kúpiť kvalitnejšiu kombináciu z druhej ruky, alebo potom. Všetko samostatne. Že najprv vaničku a keď bude bábo rast a dosetrite na lepší športový kočík, ten využije najdlhšie a aj časom možno zistíte len, čo vlastne pri kočíku potrebujete.. ja som kúpila bazarovy joolz kombináciu a bola som sklamaná, kupovala som potom aj tak nový športovy..
Neviem aký máte limit ale podľa mňa lepšie 2 kombinácie sa začínajú na 800€ čisto nové 🤷🏼‍♀️

lienka9
28. jún 2021

@matatep za nas mame 3kombinaciu a vyuzivame na 100% vsetko.cely kocik stal novy 600 eur.vajicko je pravda je take jednoduchsie nieje to britax ale sluzi vyborne,kupili sme zmensujuci vlozku pre novorodenca a tym padom je velmi pohodlne a deti sa "nestazovali" ani jedno :D sportak vyuzivame pri synovi stale a to ma 3 roky na obedne uspavanie.je velmi priestranny a pohodlny.jasne ze masivnejsi a na cestovanie mame este jeden obyc sportak ale za nas je 3kombinacia urcite vyuzita.z bazaru som sa bala nakupovat lebo kamosky co pokupili mali velmi zle skusenosti.zavisi aj ci ti nevadi mat kocik po niekom a ci chces nejaky konkretny drahsi , potom asi naozaj cez bazar.

vsetkopredietatko
28. jún 2021

Za mna ak mozem poradit, tak:
- abc design salsa 4air je vyborny kocik za cca 680e. Vanicka je priestranna, sportak ide do lahu a nie je korytkovy. Ma nafukovaciekolesa a velky nakupny kosik. Ja predsvam moj, dovolim si povedat, ze ako novy, za 590 aj s prislusenstvom.

Vyssia cenova:
- easywalker harvey 2, uz je aj harvey 3, no tam je cena vyssia. Harvey 2 ma ale mensiu vanicku, takze zavisi kedy sa babatko narodi. Cena je okolo 700e aj s prislusenstvom. A oplati sa pockat na akciu napr. predeti.sk ma vernostny program a aj rozne zlavy.
- Oni ponukaju aj kocik bugaboo lynx, za mna topka. Ten stoji 2kombo cca 850. Na bazari som ho zatial nevidela.

Kazdopadne, obchod predeti.sk je vyborny, v KE je aj obchod maderna, v Bardejova obchod Svet kocikov, v Presove babybabo a kociky luna.

Co sa tyka vajicka, tak najlahsie su maxicosi a su aj najlepsie hodnotene v ADAC testoch. Niektore vajicka su uz same o sebe tazke, plus este babo k tomu a potom je to naozaj tazke. Takze odporucila by som maxicosi pebble pro.

Najskor si ale co sa tyka kocika treba povedat:
Rozpocet
Ake bude vyuzitie kocika - bude sa casto skladat do auta? V akom terene bude jazdit? - podla toho je pottrebne zvazit ake kolesa a taktiez vaha konstrukcie a jej skladanie su dolezite.

Kedy sa ma babatko narodit? - podla toho sa pozerat na velkost vanicky a tiez sportovej casti.

Co sa vajicka tyka:
Potrebujem vajicko, alebo moze to byt autosedacka trvalo zabudovala v aute 2v1? Budem vajce bela nosit, alebo len preprava autom a potom sup do kocika?

🙂

Vyber kocika je takmer ako vyber auta, hotova alchymia 😁 … a mna to tak bavi studovat novinky v kocikoch a porovnavat jeden s druhym, tretim a tak 😃 … preto taka rozsiahla odpoved. Verim, ze som pomohla.