Dobry den, zvazujem kupu kocika Joolz, no vobec neviem, ktory si vybrat. Zvazujem Geo, Geo2 a day.. viete mi poradit, aky je rozdiel v joolz geo a joolz geo 2? Viem, ze geo2 ma uz tie nenafukovacie kolesa. Ale keby kupim pouzity geo1 a vymenim za nove kolieska z geo2. Vraj je to kompatibilne. Alebo radsej kupit rovno uz tu geo2? Paci sa mi aj day, ale ten kosik na geo vyzera uzasne. Dakujem pekne za vsetky rady.
@miskamilka dakujem velmi pekne. A v pohode sa tam zmesti take 3 rocne este, ma dost miesta? A taky obrubnik? Netrapis sa s tym, kym sa tam dostanes s kocikom? Dakujeeem
@rozinka11 obrubniky su uplne bez problemov, rozbite chodniky uplna pohoda. Moja starsia ho pouzivala do 3 rokov, ale je fakt, ze je skor drobnejsia
@miskamilka dakujem pekne. Este by ma zaujimalo, ci je rozdiel v dlzke sedadla geo1 a geo2, ci nema geo1 dlhsiu chrbtovu opierku? Dakujem
@rozinka11 tak to neviem. Inak tu na MK je kocikova poradna, ta baba sa fakt vyzna. Skus sa spytat jej 🙂
@miskamilka pisala som este minuly tyzden a ziadna odpoved😒 fakt neviem ci kupit stasi geo1 alebo radsej geo2..
@rozinka11 oba budu urcite super.. Kupila by som, ktory najdes za lepsiu cenu a v lepsom stave 😊 s najlepsou kamoskou mame geo1 a geo2, obe sme spokojne bez vyhrad
@miskamilka dakujem velmi pekne, jedina co mi pomohla. Vsetko dobre prajem😉
@rozinka11 ahoj, ja mam joolz geo a som velmi spokojna, uz druhu dceru v nom vozim. Kamoska ma geo 2, velke rozdiely v nich nevidim, iba v detailoch. Niekde som vsak citala, ze geo je kvalitnejsie ako geo 2, menej kazove. A teda za mna odporucam, prva dcera ho pouzivala 3 roky s uplne bez poskodeni, bol ako novy. Teraz druha dcera 4 mesiace a okrem beznej udrzby sme s nim nic nerobili.