Ahojte potrebujem pomôcť idem letieť z New Yorku do Viedne.
Mala ma 1 mesiac a na cestu chcem zobrať Hub lebo aj v USA
aj na SK mam cybexi len ta cesta a hlbokú sedačku nemám mala tam bude len dve hodiny pred odletom a keď pristaneme 2 hodiny, nosič by som nezvládla. V lietadle bude v autosedačke ale nechcem aby bola na letisku v autosedačke. Viete poradiť nijakú vložku do kočíka alebo ako ste to vy riešili? Dakujem
@ceklis jeeej dakujem za porazenie viem ten cocoon a nie je z vnútra veľmi teplí ? A opýtam sa na tu vaničku ale mala určite nebude celu cestu v sedačke bude aj u mna ideme first class tak tam je veľa miesta ale dakujem za rady zoženiem a zistím
Jaj taj potom to nemusíš riešiť 👍🏻 First bude úplne super pre vás obidve. My sme leteli s malým do dominikanskej, ten však mal už 9m a skoro celu cestu prespal.
Ten cocoon je taký akoby perforovaný, nemyslím že by bol teplý. K nemu je aj taký nanoznik, neviem či sa to predáva spolu alebo zvlášť. Ten nebudeš potrebovať. K tým cybex kočíkom sú tie polohovateľné vajíčka cloud q, cloud z sa mi zdá. Nebolo by to lepšie? Že by si mala vajco tak či tak a konštrukciu pred nástupom len odovzdala personálu a vajco polohovateľné by si zobrala so sebou? Je síce tazsie, no ako budes na letisku behať aj s kočíkom kde bude babo a ešte aj vajíčkom a príručkou batožinou? Hm? Letis sama s babom alebo máš ešte nejaký sprievod? Ak ideš sama, bude zo zahul čo sa týka nosenia, vieš ako to myslím?
@ceklis rozmýšľala som dať aj rovno autosedacku na kočík ale keď je na kočíku mala je dosť nespokojná keď ke v aute je vporiadku len na kočíku jej vadí tak preto to takto riešim autosedacku mam cybex cloud z a aj na sk potrebujem sedačku preto ju beriem a ideme s manželom aj so sestrou tak nás bude dosť dúfam že to zvládneme ale dakujem za rady😊
Pre take malé mimino je aer úplne nevhodný :( jedine teda žeby si k nemu kúpila tu vaničku. To už radšej potom ten babyzen yoyo s novorodeneckým setom 🙂 ten by si mohla zobrať aj priamo na palubu lietadla 👍🏻 Ale zase ak letis raz, dvakrát.... hub je super kocik, takze ono je v podstate aj tak najdôležitejšie aby si ty bola v pohode. Potom aj babo bude 🙂 užite si to
Keď máš cocoon, manžela aj sestru 🙂 to dáte v pohode. Ja som len rozmýšľala že keby si išla sama, aký to bude zahul 🙈 tak chvalabohu to bola len moja predstava.
Držím palce,
@ceklis s tímto som spokojná a cestovat budem veľmi veľa tak uvidíme ak to bude zle tak kúpim aer s vaničkou
A co tak autosedacku (vajicko) co sa da dat do lahu 😉 dokonca je take cybex tusim platinum 😊 A nemusis tahat xy veci so sebou
@lulua777 mala keď je vajíčko na kočíku je veľmi nespokojná v aute je vporiadku
Jaaaj no to je skoda 😕 Ja zvazujem kupu toho vajicka lebo ked dakam vybehnem autom je tam taka dokrcena a eate aj po obchode s nou ist pride mi to super ze sa vystre 😊
@lulua777 no ja všade beriem kočík po New Yorku chodím väčšinou pešo keďže autom sa tam niekde dostať je smrť do roboty nechodím a bývam priamo v centre tak nie je zasa mi problém a na SK mám cybex priam a v tom je mala veľmi spokojná
Tak to ano tam ozaj radsej pesi 😅 Tam by som asi aj nosic vyuzila 🤣Ale je to nanic ked clovek kupi a babo si povie hmm stalo to 200€ tam ja nebudem 😅
@lulua777 nosiš používam ale nie na dlho lebo mala som problémy s chrbátom tak nemôžem dlho a mne tak kočík vyhovuje autosedacku teraz využijem na sk budem 2 mesiace tak tam budem veľa autom chodiť tak uvidíme ale v aute je spokojná neviem čo jej na kočíku v autosedačke vadí
Hub ma predsa take niečo ako cocoon, čiže to si tam kúp a máš postarané. Ozaj a chcem sa opýtať, v tom vajíčku počas letu... neskúsiš jej vybaviť takú vaničku priamo v lietadle to ponúkajú. Skús napísať aerolíniám že letis s babom, oni ich majú a dá sa to rezervovať. Keď drobec zaspí, môže sa tam “natiahnuť”. Vo vajíčku tak dlho nie je moc dobre pre take miminko
Drzim palce nech to zvládnete na jednotku