Ahojte , zamýšlam sa nad kúpou druhého kočíka aktuálne máme Moon resea s ale nie som spokojná prešli sme na športovú časť a príde mi že má krátku striešku keď je krpec v ľahu nepáči sa mi ani to že bočné popruhy nemaju polstrovanie a preto ma maly červené flaky na bokoch od popruhov ktoré má uvolnené krpec má aktualne 6 mesiacov 69cm a 9kg čiže predpokladám že bude vačšie dieťa najlepšie by bolo aby ten kočík ostal s nami čo najdlhšie už sa mi nechce riešiť predaj stareho a vyber dalšieho ... tie čo máte joolz hub už dlhšiu dobu je naozaj taký kvalitný ? oplatí sa kupiť aj z druhej ruky alebo radšej nový ?
My mame moon resea s ale sme este vo vanicke
Planujem kupit podlozku do sportoveho kociara, polstrovanie na poprhuy aj na rukovat
@taktotedanie my využivame sportovu cast už mesiac mame aj podložku aj polstrovanie aj na rukovat kupovala som to z jukki cely set ide mi hlavne o to že ked je dieta v lahu a je roztiahnuta strieška na max aj tak mu casto svieti do tvare a potom mi nechce spať a kruti sa a je nervozny polstrovanie po bokoch nema ma len na ramenach a tym ako sa šucha koli slnku ktore mu vadi tak ma červene boky od pásov ktoré som musela uvolnit aby to nemal zodrate čiže nie som spoko s kočíkom a rozmýšlam nad iným ale kvalitnejším kedže nechcem hrkalku o 2 roky
@lilienkah aer nejde tuším do lahu a mne krpec este nesedí od priamu ma zase odhovarali kamošky vraj sa z neho casom stane hrkalka a niekolko krat reklamovali podvozky a talos ma tie otvory v strieske co mi tiež moc nevyhovuje ale musim pozrieť či sa neda kupiť taky bez tých okienok v strieške
@l_u_c_k_a111 no presne od jukki ten set ale este som nestihla objednar
Tak zatial mame vanicku a o 12 dni mame 7 mesiacov a mame aj viac kg ako vase dietatko, nechcelo byt uz vo vanicke?
Nechcem sportovu cast primarne pouzivat na spanie
Thule ste nepozerali?
@l_u_c_k_a111 hubko tiež nemá dlhu striesku, ak chceš top športový kočík tak Valco trend 4 lepší na trhu nie je, len je taký fadny.. priam ma tiež kratšiu striesku ako hubko v podstate, Talos ma väčšiu striesku nový 2023 nemá v strieške už tie okna je dokonalý podľa mňa lepší ako priam, aer + je do ľahu nie aer
@taktotedanie nechcel byť vo vanicke pretože sa citil stiesnene nevedel ani ruky roztiahnuť a vanicka nam bola taka že v podstate mal par cm nad hlavou velmi tam plakal ked som ho dala do športiaka bol spoko
@lilienkah ja som pozerala hub+ a tam sa mi zdala byť dlha strieška chcela som ist ten kočik pozrieť aj nazivo niekde ale čitala som že je to skor pre menšie detičky takže joolz padlo ... ano talos som našla už bez tých okien a pozdáva sa mi jedine čo mi vadí na nom je to že náš moon je skladnejší aspon tak vyzerá ale skočím pozrieť na ten talos velmi sa mi páči
@l_u_c_k_a111 áno aj v skupinách si ho veľmi chvália nebudete ľutovať 😊
Este kukni Kinderkraft nubi 2 alebo Valco
@taktotedanie uz som kupila cybex talos s lux 2023 🙂 ale dakujem za dalsie tipy 🙂
Nemám ho síce ale joolz je celkovo kvalitnejšia značka, hub je asi ta najlepšia voľba keďže to nie je korytkove sedenie, alebo ak chcete cestovný ľahký do auta aer + (aer + sa dá dať do ľahu) za seba odporúčam Cybex Talos/Priam 😇