Joolz day+ verzus Moon Style Ocean

charmanderis
30. okt 2020

Dobrý deň chcela by som sa poradiť vyberáme medzi tými dvoma kočíkmi ale mne sa osobne viac páči joolz ale počujem z každej strany zlé recenzie, že sa vyhégajú, že sú to hrkálky, rýchlo sa ničia rámy, madlá alebo sa často reklamujú, na druhej strane na moon som nič take nepocula, príde mi to rozumná voľba ale bojím sa že keď si ho kúpim budem ľutovať predsa len že to nie je ten vysnívaný joolz. Veľmi by mi pomohlo keby ste napísali vaše skúsenosti s týmito dvoma značkami či by ste menili jeden zá druhý a tak ďalej. Ďakujem krásne 🙂

helcanw
30. okt 2020

@charmanderis ja mám moon - síce solitaire aké za mna top! Perfektne skladanie, je veľký a priestranný, super sa s ním manévruje, má veľké kolesa takze zvláda aj ťažší terén. Jedine mínus ke asi váha - je dosť ťažký ale Style je o dosť ľahší. Skusala som ich v predajni. Ja som sa však rozhodovala medzi Nuova a Solitaire, nakoľko Style mi prišiel dosť maly.

simonabartekovska
30. okt 2020

jednoznačne jolz veľká spokojonsť

silwika123
30. okt 2020

@charmanderis Ja som tiež chcela nejaký "štýlový" kočík keď som prišla do predajne. Nakoniec som kúpila Moon Resea 2020 model a neľutujem. Keby som kupovala ešte raz kúpim ho dokonca bez vaničky, lebo mala mi tak plakala v kočíku a az neskôr sa s ním skamarátila. Potom bola vanička už mala. Tento kočík prežil aj cestu zo Starého Smokovca do Tatranskej Lomnice cez les😀. Čiže pomer cena a kvalita zodpovedá.

liviaantolova26
1. nov 2020

@charmanderis ja určite joolz určite day+ mam dva a sú úžasne žiadna chyba a odporúčam bledo Modry je krásny