Ahojte maminy, predovsetkym majiteľky Joolz Day-ov...
Mám takú otázočku... ako vám deti spinkajú v športovej časti? V pohode? Radi tam spia? Pri dcére tuším také korytkové sedenia ani neboli (to je 10 rokov dozadu) a teraz som pevne rozhodnutá pre Day+, akurát ma niektoré kamošky od toho korytkového sedenia odhovárajú, že sa v tom dieťaťu nespí pohodlne, lebo sa nemôže otáčať (ale šak aj v rovnom šporťáku je snáď pripútané a tiež sa neotáča...)
A tak ma teda zaujímajú vaše skúsenosti, ideálne možno ak aj viete porovnať spánok v rovných kocikoch, ďakujem
@mirka3211 no ja som tiež zvažovala nemám skúsenosti a kvôli tomu som objednala hub+, poznám pár báb, ktore hneď kupovali nový športový lebo bábo im spavalo na brušku a v korytku sa to nedalo. Ono sa ťažko rozhoduje dopredu niektoré deti nechcú byť v žiadnom kočíku, niektorým korýtko úplne vyhovuje a niektorým totálne nevyhovuje. Kúp si čo sa ti páči a uvidíš 🙂 názory lekárov sa líšia asi tak ako pri očkovani 😀 takže keď si rozhodnuta choď do toho a nepočúvaj kamarátky ich detom sa nemuselo páčiť v korýtku tvoje tam možno bude rado, uvidíš 🙂
Ja mám kočiky aj aj, a spalo/spí (dvoch ešte kocikujem) sa im dobre vo všetkom a hlavne v tých odpružených.
presne tak ako si napisala aj v sportovom kociku spia normalne na chrbatiku a nie na brucho. my sme mali tiez korytkovy sportovy kocik a nemali sme problem, malemu sa v nom pacilo.
mame sice Stokke, ale tiez korytko. Da sa krasne napolohovat do polohy lezmo a maly v nom odpadne do 5 minut.