Ahojte, prosím vás neviete poradiť ? Hľadám info k športovej casti kočíka Joolz Day +, konkrétne či je možne dať tu časť , na ktorej sedi (nie striesku) prať na nejaký vhodný program bez otáčok do pračky ?
Cela časť sa da odzipsivat, vybrala som zo sedacej casti “sedadlo” ostalo niečo tvrdšie ako je chrbtova časť. A toho sa obávam či ti nejak nemôžem poškodiť ?
Prala slm striesku a za mna perfektne, krásne cista farba dostala opätovnú žiarivosť 👍
Dakujem za všetky skúsenosti
@blazonkoo ahoj spýtaš sa jej prosím ešte raz, či dala celu športovú časť a sj tým tvrdým v casti chrbta ? 🙈 lebo ani obchodná zástupkyňa nevedela povedala že keď sa da celé odzipsovat da sa aj prať.. no tak neviem.
Striesku sme odzipsovali a potom vytiahli z toho rámu ale spat sme ešte neskúšali, manžel musel odcestovať a tu ostal cely rozobratý kočík 😸
@lencika1 ahoj... Tak ja som tú športovú časť prala. Tiež som nevedela, čo s tou drevenou časťou, ale zistila som keď som to rozoberala že ten,, sedak " sa dá zdvihnúť kvazy... Je tam suchý zips. Len nadvihni tú časť kde babo sedí, odopni z toho suchého zipsu a pekne sa to drevené dá vybrať a operieš to bez toho dreva 😊 dávala som na 20 stupňov, detský prášok len a 600 otáčok.
Dobrý deň, môžem sa zapojiť ? Tiež chcem vyčistiť / vyprať joolz day + v práčke. Prali ste športovú časť s tými 5bodovými pásmi ? Taktiež prali ste aj košiķ ? Je tam nejaka drevena časť v košiku, ktorá by sa mala dať vybrať (?). Najviac sa bojím prať striešku, aby sa nezničila, išlo Vám to ok ? Ďakujem 😉
Ahojte, máte niektorá skúsenosti, že sa vám okupuje farba na čiernom podvozku?
@lencika1 ahoj, aj ja sa práve chystám oprať kočík... Kamarátka mi hovorila, že to pekne prala všetko. Ja idem vyskúšať športovú časť najskôr oprať. Dám len 20 stupňov a čo najmenšie otáčky... Ale striešku sa bojím najviac 😂 ako si ju prosím dala dole?