Ahojte, ste spokojné? 1x som mala športiak, ktorý sa dal dať úplne do ľahu. Zato teraz váham, či skúsiť korytkové, alebo ísť znovu do úplného ľahu.
Sú dva tábory, každý ma iný názor.
Mam bugaboo fox - korytkove, Petit&Mars street plus - nekorytkove, a bugaboo bee 5 nekorytkove.
Za mna - fox s korytkom je super, ked davas do sportiaku dieta skorej (nasa sla v 5m). Nebola tam tak stratena 🙂 mala ten kocik miluje doteraz a to ma uz 11m.
Street - kupili sme kvoli cestovaniu so starymi rodicmi (fox bol k nim do kufra velky). Som s nim spokojna, aj mala. Ak porovnam korytkove sedenie a nekorytkove, za mna korytkove.
Ale ako pise mamicka vyssie. Zalezi od dietata, co mu vyhovuje.
Mala som korytko aj uplny lah , za mna korytko uz nie z dlhodobeho hladiska
My sme kúpili “takmer ľah”, nejakých 170 stupňov dole sa dá dať, 3 polohy (sed, polosed, ľah) a 4 polohy na nožičky. Veľa detí sa pretáča, aj na bruško, na bok a v tom korýtku sa to nie moc dá. 🤷🏻♀️ Mne príde praktickejšie nie-korýtko a aj sú tie kočíky priestrannejšie. Aj mne sa lepšie leží lepšie lubovoľne na rovinke ako napr. v záhradnom predtvarovanom lehátku na chrbte. Ale možno nejaká iná maminka má opačný názor a je spokojná… 🙂