Ahojte, prosím, ako je to s kočíkom pri lete spoločnosťou WizzAir pre 3 ročné dieťa? Treba ho niekde hlásiť, doplácať, registrovať?... Pre infant deti je kočík zadarmo, ale neviem ako je to pri starších deťoch... A ešte - je šanca je model Joolz aer pôjde na palubu?
Ďakujem veľmi pekne za odpovede?! 🙂🙏🍀
Tiež by ma zaujímala odpoveď …
@simi12345 my lietame s joolz aer, vzdy ho berieme na palubu kedze je cabine size. Nikdy sme nemali problem ani v nizkonakladovke ani u klasickych prepravcov. Naposledy sme ho brali, ked mala dcera 3 roky, teraz ho budeme bravat pre mensieho. Nemusis to nikam dopredu nahlasovat.
Neviem, ci ste si doplacali aj za podpalubnu batozinu a ci teda pojdete cez klasicke odbavovanie, alebo letite iba s prirucnou. V kazdom pripade mozu ti ponuknut ho zacheckovat alebo pri vstupe do lietadla, ze ti ho vezmu s inymi kocikmi, ale trvaj na tom, ze si ho beries na palubu a ze je “cabin size” a hotovo.
@milanemila ako je to prosím Vas s joolz aer pri nizkonakladovkach, ktore maju aj klasickú príručnú batožinu za príplatok (v cene letenky len menšia taška) kedže kočík je ako klasická príručka, musíte mat napr. Pri wizz dokúpené priority, cize príručnú batožinu zrejme vsak? Kedže dieta vo veku 3r ma uz svoju letenku..
Ďakujem
@zana90 pozri konkretne, ake ma podmienky dana letecka spolocnost (lebo aj nizkonakladovky sa mozu medzisebou lisit), ale ked je 3r s letenkou a mate prikupeny PB, tak joolz viete zobrat dietatu na palubu ako prirucnu.
@simi12345 ano, ďakujem, mne su podmienky jasne, len som sa stretla pri skúsenosti známych, ze napriek tomu na palubu nepovolili, nie len z dôvodu nedostatku miesta ako to pri nizkonakladovkach byva, mala ma len 4 m, čiže zväzujeme joolz len nad vela ludi odrádzalo ze stačí akýkoľvek cestovný kočík kedže vela x na palubu aj tak nedovolia..každopádne som preň aj tak rozhodnutá,.
Ďakujem pekne za odpoved 🙂
@simi12345 dobrý deň, vzali vám kocik na palubu? 🙂