Joie Versatrax

19. mar 2023

Ahojte . Riešim už pár dni dilemu ohľadom kočíka Joie Versatrax.
Prečítala som snáď všetky fóra aj tu, aj na českom koniku, aj recenzie a testovačky, všade sa dočítam niečo iné .
Tie ktoré máte Versatrax , ste spokojne? Pružia tie kolesá, alebo nie ? Zvládne lesnú cestu?Sedí sa v ňom dvojročnému dieťaťu pohodlne?
Bola som rozhodnutá pre Mytrax, ale strašne mi vadí ten zlý prístup ku košíku , je to des. Neviem tam vypchať ani kabelku.
Veľmi pekne dakujem za odpovede ❤️

vsetkounas
19. mar 2023

Píšeš versatrax a v popise že mytrax .Ako Jolie není zlý kočík ale pre mňa tak do dvoch rokoch je dosť ťažký a dosť neobratny ,hlavne keď ho chces na lesnú cestu či do terénu zachvilku ho máš vyhrkany není bohvieako odpruženy tu by som išla skôr Britax alebo valco .A kočík tak keď dieťa sedí tak sa tam dostaneš super .

janai1
19. mar 2023

@vsetkounas čomu nerozumieš? Bola rozhodnutá pre Mytrax, zistila, že jej tam nejaké veci nevyhovujú tak hľadá info o Versatrax. Zas až tak komplikovane to napísané nemá

autor
19. mar 2023

@janai1 dakujem ❤️

margaretka1990
24. apr 2023

Ja mam uplne ten istý problém, zajtra mam ist pozrieť Mytrax ale asi to zruším lebo nie je otočný a ja chcem taky keď už nech mam pre druhé. Vadí mi na Mytrax ten zlý prístup lebo ja chodím vždy nabalená jak... 🤣 A ešte to madlo ze nie je odklapacie a skladanie smerom von. Versatrax, tam ma zas trosku tie kolesa odrádzajú aj keď n a terén ja mam 16 kg Joie Crosster, to je tank, s nim dam uplne všetko, je geniálny len pri väčšom dieťati ktoré chodí samo je už ťažký na tlačenie jendou rukou. A chcem Joie aby sme potom mohli vanicku striedať, tak potrebujem vyskúšať ten versatrax. Nie je tu niekto z PN? 🤣😁

zankalh
29. sep 2023

Ahoj.
Je mi jasne,ze tento prispevok je pravdepodobne neaktualny,ale zaujima ma,ci si si ho teda kupila.Co nan hovoris?Ja som hned ,ako som s nim vysla von lutovala,ze som si ho kupila.Okamzite ho fotim a davam na predaj.Za mna je to vyslovene mestsky typ ale bohuzial nie vyrobeny na slovenske cesty/chodniky,ktore su castokrat rozbite.
Ty si spokojna?