Joie litetrax 4 air

klara_k
18. jún 2018

Má niekto skúsenosť s týmto kočíkom? Kúpili sme minul týždeň a predné kolieska sú hlučné, dosť hrkotaju ako na starých nákupných vozikoch... Inak je veľmi dobrý, ale zvažujem že ho pôjdeme vrátiť. Máte niekto podobnú skúsenosť alebo to môže byť len chybný výrobok?

Ďakujem za vaše pripomienky

jatva
18. jún 2018

Co som citala, tak je to u nich, zial, bezne :(

klara_k
autor
18. jún 2018

Je to fakt škoda, celkovo je veľmi pekný.. Až na tie kolieska.. Dosť mi to vadí... Neviete mi poradiť nejakú alternatívu?

amedeofelisa
18. jún 2018

Treba skusit gumenne podlozky,take kruzky,aby kolieska necvakali a hlavne treba namazat vazelinou aby sa nedreli. Inak alternativa je petite a mars street ale s nafukovacimi kolieskami ak mozem poradit.

klara_k
autor
18. jún 2018

Ďakujem za radu, skúsime tie podložky a uvidíme... Ak to nepomôže asi vrátime a vyberieme niečo iné.. Ten petite&mars street vyzerá tiež dobre. Ďakujem za tip 🙂

homolca
18. jún 2018

mars je podla mna taka ista hrkalka..neodpruzeny vobec..ked vam vadi hrkanie, hladajte sportak s odpruzenymi kolesami...nafukovacky alebo gumenne kolesa pomozu, ale nezachrania...v obchode si zatlacte rukouna kokeso ci peruje...mam easywalker harvey a ide ako oblacik cez cokolvek

misicka902
18. jún 2018

My sme kupovali Joie takto pred rokom. Zo začiatku tiež tie predné kolieska hrkotali, ale keď sme s ním trošku pojazdili, tak sa to asi nejako usadilo a od vtedy idú pekne hladko a tichucko. Ja som s týmto kočíkom spokojná.

amedeofelisa
18. jún 2018

Ja mam mars street a teda ziadna hrkalka to nie je, na nafukovacich kolesach je to super kocik,hlavne je pohodlny aj pre vacsie dieta. A tiez si myslim ze nie kazdy ma 600 eur na vyhodenie na kocik. Autorka ma joie,tak predpokladam ze hladala alternativu v rovnakej cenovej kategorii ako ma teraz.

klara_k
autor
19. jún 2018

Ďakujem za príspevky. Vyskúšame tie podložky, trochu s ním pochodime a uvidíme...celkovo je kočik pekný a skladny a cenovo tiež v pohode... Ten Easywalker vyzerá fajn, ale je pre mňa naozaj drahý...