Je vložná taška - fusakotaška vhodná pre dieťa narodené v lete?

molkogurl
4. mar 2013

Babätko sa ma narodit v polovici augusta a chcela by som do mojho sportoveho kocika po prvom dietati dokupit len tu vloznu tasku a vyuzivat ho tak uz od narodenia. No kamosky ma odhovaraju, hoci to nemaju odskusane, ze vraj je v lete v tej taske babätku prilis teplo. Mate skusenosti? Dakujem!

hradnapani
4. mar 2013

@molkogurl podla toho aka. Su letne/ prechodne a zimne verzie. Ja som mala letnu, tenku a bolo to uplne v pohode.

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molkogurl
autor
4. mar 2013

Mozem sa opyat akej znacky, ja mam kocik gesslein a chcela som dokupit tu mäkku tasku C1 lift, ale ak by pasovala aj neoriginal, zvazim, hlavne len nech sa v nej babo nepari. Dakujem

molkogurl
autor
4. mar 2013

@januliatko111 Mozem sa opyat akej znacky, ja mam kocik gesslein a chcela som dokupit tu mäkku tasku C1 lift, ale ak by pasovala aj neoriginal, zvazim, hlavne len nech sa v nej babo nepari. Dakujem

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molkogurl
autor
4. mar 2013

@januliatko111 naozaj? aj my mame m4 :o)) tak to sa tesim, aj tak si myslim, ze v polovici augusta uz nebude az tak teplo, kym pojdeme vobec von, mozno uz bude aj koniec augusta a leto rychlo zbehne. Dakujem za radu.

hradnapani
4. mar 2013

@molkogurl ja som mala napriklad dve tasky, jednu neznackovu, platenu letnu (tiez mam letne dieta), ale kedze nedrzala dobre tvar, tak som pouzivala Gesslein a ta bola taka univerzalna. Vyuzili sme ju v lete, aj na jesen.

molkogurl
autor
4. mar 2013

@hradnapani super, dakujem za odpoved a rady.

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molkogurl
autor
4. mar 2013

@januliatko111 Ved aj to ma na nej laka, ze je priestranna. A dobre drzi tvar? Nie je taka "spucena" pri nozkach? Som najprv kvoli tomu uvazovala o tej pevnej taske C2 compact, ale pride mi strasne priuzka (nazivo som ju ale nevidela, len na foto).

kacena4
4. mar 2013

@molkogurl tiez ti radim kupit tu tasku do kocika je to super vec najma ak niekam ides aj so starsim a babatko len vysupnes s taskou z kocika a prenasas kam potrebujes napr. domov v jednej ruke tasku v druhej velkaca. odporucam ako nosit babatenko malicke na rukach ak byvas napr. v bytovke

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molkogurl
autor
4. mar 2013

@januliatko111 mam tmavohnedy kocik s takym bezovo-oranzovym loopom, ak by sa farebne hodila Tvoja, mozeme sa dohodnut :o))

molkogurl
autor
4. mar 2013

@januliatko111 foto...

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molkogurl
autor
4. mar 2013

@januliatko111 a farbu kocika mas aku?

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
molkogurl
autor
5. mar 2013

@januliatko111 A ta c-lift taska, dobre drzi tvar? Nie je pri nozkach taka "spucena" ?

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olivs
22. apr 2015

Ahojtetiez mame kocik od Gessleinu aj s fusakotaskouktoru ..ktoru sa prave pokusam prerobit na fusak a nejde mi to..skoncila som pri nejakych skrutkach ci nitoch,ako idu tie dole??vdaka

olivs
22. apr 2015

Aha,uz som na to prisla..je tam poistka,ziadne skrutkovanie;)

nufka123
10. júl 2015

Ahojte, ja by som sa chcela naopak opytat, ci si myslite, ze fusakotaska je dostatocne tepla pre zimne dieta? Malicky sa ma narodit v oktobri, tym padom celu zimu stravime vo fusakotaske resp. vo vanicke. Takisto zvazujeme kupu Gessleinu F6....dakujem mocz za rady a skusenosti

meluela
10. júl 2015

@nufka123 ja som v c.lift taske gess f6 mala ten ich originalny fusak
je to pevny neprefukavy material, myslim ze co sa tyka tepla tak rovnako ako vanicka resp. da sa este lepsie pozatvarat

nufka123
11. júl 2015

@meluela a malo babatko v taske dostatocny priestor po cely cas?

meluela
11. júl 2015

@nufka123 velkost bola uplne v pohode a to mam velke a dlhe dieta ... myslim ze su jedny z najvacsich na trhu ... jediny problem bol ze mi zacal v 5m vyliezat z kocika (co by rovnako vyliezal z klasickej vanicky ... dal sa na styri a splhal smerom k ručkam kočika), takze vtedy som fusakotasku odlozila a nechala len sportovu cast sklopenu na maximum do ľahu kde som ho mohla priputat ... v tomto je gess fajn ze sa ta sportova cast da pouzit aj takmer ako hlboky kocik pre vacsie dieta, hlavne v lete
a v strieske sa da odopnut take okienko so sietkou (neviem ci aj novsie modely to maju) a z kocika urobit uplne kabrio do horuceho pocasia