Babätko sa ma narodit v polovici augusta a chcela by som do mojho sportoveho kocika po prvom dietati dokupit len tu vloznu tasku a vyuzivat ho tak uz od narodenia. No kamosky ma odhovaraju, hoci to nemaju odskusane, ze vraj je v lete v tej taske babätku prilis teplo. Mate skusenosti? Dakujem!
Mozem sa opyat akej znacky, ja mam kocik gesslein a chcela som dokupit tu mäkku tasku C1 lift, ale ak by pasovala aj neoriginal, zvazim, hlavne len nech sa v nej babo nepari. Dakujem
@januliatko111 Mozem sa opyat akej znacky, ja mam kocik gesslein a chcela som dokupit tu mäkku tasku C1 lift, ale ak by pasovala aj neoriginal, zvazim, hlavne len nech sa v nej babo nepari. Dakujem
@januliatko111 naozaj? aj my mame m4 :o)) tak to sa tesim, aj tak si myslim, ze v polovici augusta uz nebude az tak teplo, kym pojdeme vobec von, mozno uz bude aj koniec augusta a leto rychlo zbehne. Dakujem za radu.
@molkogurl ja som mala napriklad dve tasky, jednu neznackovu, platenu letnu (tiez mam letne dieta), ale kedze nedrzala dobre tvar, tak som pouzivala Gesslein a ta bola taka univerzalna. Vyuzili sme ju v lete, aj na jesen.
@hradnapani super, dakujem za odpoved a rady.
@januliatko111 Ved aj to ma na nej laka, ze je priestranna. A dobre drzi tvar? Nie je taka "spucena" pri nozkach? Som najprv kvoli tomu uvazovala o tej pevnej taske C2 compact, ale pride mi strasne priuzka (nazivo som ju ale nevidela, len na foto).
@molkogurl tiez ti radim kupit tu tasku do kocika je to super vec najma ak niekam ides aj so starsim a babatko len vysupnes s taskou z kocika a prenasas kam potrebujes napr. domov v jednej ruke tasku v druhej velkaca. odporucam ako nosit babatenko malicke na rukach ak byvas napr. v bytovke
@januliatko111 mam tmavohnedy kocik s takym bezovo-oranzovym loopom, ak by sa farebne hodila Tvoja, mozeme sa dohodnut :o))
@januliatko111 foto...
@januliatko111 a farbu kocika mas aku?
@januliatko111 A ta c-lift taska, dobre drzi tvar? Nie je pri nozkach taka "spucena" ?
Ahojtetiez mame kocik od Gessleinu aj s fusakotaskouktoru ..ktoru sa prave pokusam prerobit na fusak a nejde mi to..skoncila som pri nejakych skrutkach ci nitoch,ako idu tie dole??vdaka
Aha,uz som na to prisla..je tam poistka,ziadne skrutkovanie;)
Ahojte, ja by som sa chcela naopak opytat, ci si myslite, ze fusakotaska je dostatocne tepla pre zimne dieta? Malicky sa ma narodit v oktobri, tym padom celu zimu stravime vo fusakotaske resp. vo vanicke. Takisto zvazujeme kupu Gessleinu F6....dakujem mocz za rady a skusenosti
@nufka123 velkost bola uplne v pohode a to mam velke a dlhe dieta ... myslim ze su jedny z najvacsich na trhu ... jediny problem bol ze mi zacal v 5m vyliezat z kocika (co by rovnako vyliezal z klasickej vanicky ... dal sa na styri a splhal smerom k ručkam kočika), takze vtedy som fusakotasku odlozila a nechala len sportovu cast sklopenu na maximum do ľahu kde som ho mohla priputat ... v tomto je gess fajn ze sa ta sportova cast da pouzit aj takmer ako hlboky kocik pre vacsie dieta, hlavne v lete
a v strieske sa da odopnut take okienko so sietkou (neviem ci aj novsie modely to maju) a z kocika urobit uplne kabrio do horuceho pocasia
@molkogurl podla toho aka. Su letne/ prechodne a zimne verzie. Ja som mala letnu, tenku a bolo to uplne v pohode.