Maminky,ma niektora z vas tento nadherny kociarik?velmi sa mi paci,len ja potrebujem kocik do zimy a to neviem,ci nie je Urbo len cisto letny kociarik..dakujem za rady
ja som ho nakoniec nekúpila,kedže má veľmi malé kolesá a na zimu by bol do snehu absolútne nevhodný.ale ináč je ľahký a pekný.
máte niekto postrehy ohľadne urba?
Babulku predam moje Urbo.od mamas&papas... Pouzivany iba sport. Cast cena 140 Eur
Ahojte, uzivala som Urbo vyse 10 mesiacov (hlboku aj sportovu cast) a som velmi spokojna. Kazdy kociarik ma svoje plusy a minusy - dokonaly neexistuje 🙂. Ja som potrebovala kocik, ktory je prakticki, lahky a zaroven pekny, dodatocne som ho musela narvat do kufra spolu z labradorom. Koliecka su strednej velkosti a urcite niesu vhodne na prechadzky po lese inak presla som z nim vsade, ci travnik alebo sneh - priznam sa, bolo to narocnejsie ale islo to. Co nemozem povedat o susedke ktora tlacila maxi cosi mura a len sa zapadala do snehu. Uprimne pri zasnezenych a neodhrabanych chodnikoch, ktore v pripade Bratislavy mate 2 tyzdne v roku, je to fakt jedno ake velke koliecka ma kocik. Inak tym ze je velmi skladny precestoval z nami pol Europy, konstrukcia je velmi pevna a stabilna a velka strieska je na nezaplatene (ziadne pristipcovane plienky). Z mojej strany maximalna spokojnost. Momentalne ho predavam len kvoli tomu ze nepotrebujeme uz vanicku ani adaptery na autosedacku. Mali sa uz vozi v bugine.
Dobry den ak by mal niekto tento kocik k predaju tak kupim.
@marianna988 ak máte na mysli urbo tak ja mám na predaj úplne nové, nepouzivane za dobrú cenu. Môžme sa aj dohodnúť🙂
Ano zhanam urbo, pouzivane max 250€ . ;)
Maminky, žiadne urbo na predaj ? 🙂
Zdravím, ak by mal niekto záujem, tak momentálne som hrdou majiteľkou Urba a rada sa podelím o skúsenosti, dlho som premýšľala, aký športový kočík si kúpiť, nakoniec voľba padla na Urbo a som maximálne spokojná- priestranný, zároveň spratný, ľahučký, ovládateľný jednou rukou, dokonca je na jednej strane odpružený, praktický. Má aj svoje mínusy- penové kolieska sa rýchlo opotrebujú- nie je to nič hrozné, ale vidieť to pomerne rýchlo. Na fuknčnosti to ale neuberá. A košík má pomerne plytký- ale to mne neprekáža, ja v košíku nevláčim nákupy, len maličkosti.
Takže toľko, v závere- dobrá kúpa z mojej strany 🙂
Dievcence predavam kocik mammas papas sola.uzasny kocik do kazdeho terenu.sportovu aj hlboku cast,velmi dobry stav,ako novy.info do spravy.
pre zaujemkyne o urbo, mam jedno v ponuke.
Dobry den, kocik je jazdeny ale v dobrom stave. Opotrebovanie vidno na kolieskach a sem tam aj na konstrukcii. Kupovala som ho pred rokom aj pol po cca. trojmesacnom pouzivani predchadzajucej majitelky. Vyvozila som v nom jedno dieta. Najlepsie vidiet osobne. Predavam ho spolu so stupatkom (skejtikom LASCAL), ale mozem aj bez neho. Kuknite do mojho inzeratu, je tam cena spolu aj s tym stupatkom, tu uvidite aj farbu:
Môžete mi prosím poradiť kto máte, alebo ste mali Urbo? Kúpila som si ho už používaný, preto neviem posúdiť, či je to závada, alebo to takto má byť. Sedačka, pokiaľ v nej nesedí dieťa nie je úplne pevná...myslím tým, že sa mierne myká dopredu a dozadu...je to spôsobené buď opotrebovaním, alebo naozaj len tou záťažou? Ďakujem za vaše odpovede.
ahojte 🙂 mam na predaj urbo v zltej farbe, s nanoznikom a letnou vlozkou od mamas and papas
ahojte predam Solu denim - ak by niekto mal zaujem, viac info IP, dakujem dana
predava tu niekto urbo? dakujem
no to by aj mna zaujímalo,kedže mám onho záujem..ja ho chcem aj kvoli tomu,že nemám športový kočík s pretáčavou rukoväťou.Len neviem,kde dá dieťa nohy,ked je otočené ku mne a tie kolesá sa mi nezdajú moc pevné.viete niekto poradiť???