Je vhodný kočík Mamas and Papas Urbo na zimu?

evitaa777
18. aug 2011

Maminky,ma niektora z vas tento nadherny kociarik?velmi sa mi paci,len ja potrebujem kocik do zimy a to neviem,ci nie je Urbo len cisto letny kociarik..dakujem za rady

fredy27
2. feb 2012

no to by aj mna zaujímalo,kedže mám onho záujem..ja ho chcem aj kvoli tomu,že nemám športový kočík s pretáčavou rukoväťou.Len neviem,kde dá dieťa nohy,ked je otočené ku mne a tie kolesá sa mi nezdajú moc pevné.viete niekto poradiť???

sandy84
22. máj 2012

@fredy27
@evitaa777 Caute Kocky, kupili ste si nakoniec tento kociarik, ja by som ho chcela a nemam ziadne recenzie na neho 🙂 ak ano dajte nejake plusy a minusy. Dakujem
😵

fredy27
23. máj 2012

ja som ho nakoniec nekúpila,kedže má veľmi malé kolesá a na zimu by bol do snehu absolútne nevhodný.ale ináč je ľahký a pekný.

ellysa
3. aug 2012

máte niekto postrehy ohľadne urba?

boska79
3. aug 2012

@ellysa asi by som radsej brio na zimu...

ellysa
3. aug 2012

@boska79 mne sa nepáči to polohovanie na briu 🙄

ellysa
3. aug 2012

@boska79 a my tu nejak zimu už pár rokov neregistrujeme 😀 😀 😀 😀 😀 , však nechám si prejsť hlavou, ale páči sa mi veľmi a to som ho dva roky ignorovala

boska79
3. aug 2012

@ellysa aj mne sa paci velmi.. V eurovea ho maju, lubil sa mi ;) ale ja dufam, ze ocakavana novinka co ma byt od stokke bude presne pre nas... Ine uz nemam co..Bud to, alebo urbo.

ellysa
3. aug 2012

@boska79 ja tiež čakám, čo vyhodí stokke 😉 lebo terajší model už mám obkukaný, zasa nemusím mať to, čo už majú všetci 😝 , takže bgb, stokke, concord, brio to u mňa momentálne vypadlo

weverka11
30. jan 2013

Babulku predam moje Urbo.od mamas&papas... Pouzivany iba sport. Cast cena 140 Eur

ivofranek
9. feb 2013

Ahojte, uzivala som Urbo vyse 10 mesiacov (hlboku aj sportovu cast) a som velmi spokojna. Kazdy kociarik ma svoje plusy a minusy - dokonaly neexistuje 🙂. Ja som potrebovala kocik, ktory je prakticki, lahky a zaroven pekny, dodatocne som ho musela narvat do kufra spolu z labradorom. Koliecka su strednej velkosti a urcite niesu vhodne na prechadzky po lese inak presla som z nim vsade, ci travnik alebo sneh - priznam sa, bolo to narocnejsie ale islo to. Co nemozem povedat o susedke ktora tlacila maxi cosi mura a len sa zapadala do snehu. Uprimne pri zasnezenych a neodhrabanych chodnikoch, ktore v pripade Bratislavy mate 2 tyzdne v roku, je to fakt jedno ake velke koliecka ma kocik. Inak tym ze je velmi skladny precestoval z nami pol Europy, konstrukcia je velmi pevna a stabilna a velka strieska je na nezaplatene (ziadne pristipcovane plienky). Z mojej strany maximalna spokojnost. Momentalne ho predavam len kvoli tomu ze nepotrebujeme uz vanicku ani adaptery na autosedacku. Mali sa uz vozi v bugine.

marianna988
19. feb 2013

Dobry den ak by mal niekto tento kocik k predaju tak kupim.

sonicka27
20. feb 2013

@marianna988 ak máte na mysli urbo tak ja mám na predaj úplne nové, nepouzivane za dobrú cenu. Môžme sa aj dohodnúť🙂

marianna988
20. feb 2013

Ano zhanam urbo, pouzivane max 250€ . ;)

sonkab
28. apr 2013

Maminky, žiadne urbo na predaj ? 🙂

jogobella
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tina_22
18. jún 2013

Zdravím, ak by mal niekto záujem, tak momentálne som hrdou majiteľkou Urba a rada sa podelím o skúsenosti, dlho som premýšľala, aký športový kočík si kúpiť, nakoniec voľba padla na Urbo a som maximálne spokojná- priestranný, zároveň spratný, ľahučký, ovládateľný jednou rukou, dokonca je na jednej strane odpružený, praktický. Má aj svoje mínusy- penové kolieska sa rýchlo opotrebujú- nie je to nič hrozné, ale vidieť to pomerne rýchlo. Na fuknčnosti to ale neuberá. A košík má pomerne plytký- ale to mne neprekáža, ja v košíku nevláčim nákupy, len maličkosti.
Takže toľko, v závere- dobrá kúpa z mojej strany 🙂

chen
19. jún 2013

Dievcence predavam kocik mammas papas sola.uzasny kocik do kazdeho terenu.sportovu aj hlboku cast,velmi dobry stav,ako novy.info do spravy.

jogobella
27. jún 2013

pre zaujemkyne o urbo, mam jedno v ponuke.

sasa77
4. júl 2013

@jogobella

Dobry den. Pisali ste za mate na predaj kocik od mamas and papas Urbo. Mala by som zaujem. Mozete mi prosim napisat cenu a stav? Dakujem.

jogobella
6. júl 2013

Dobry den, kocik je jazdeny ale v dobrom stave. Opotrebovanie vidno na kolieskach a sem tam aj na konstrukcii. Kupovala som ho pred rokom aj pol po cca. trojmesacnom pouzivani predchadzajucej majitelky. Vyvozila som v nom jedno dieta. Najlepsie vidiet osobne. Predavam ho spolu so stupatkom (skejtikom LASCAL), ale mozem aj bez neho. Kuknite do mojho inzeratu, je tam cena spolu aj s tym stupatkom, tu uvidite aj farbu:

https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/nwk1/mam...

zuzkaku
11. júl 2013

Môžete mi prosím poradiť kto máte, alebo ste mali Urbo? Kúpila som si ho už používaný, preto neviem posúdiť, či je to závada, alebo to takto má byť. Sedačka, pokiaľ v nej nesedí dieťa nie je úplne pevná...myslím tým, že sa mierne myká dopredu a dozadu...je to spôsobené buď opotrebovaním, alebo naozaj len tou záťažou? Ďakujem za vaše odpovede.

evitaa777
autor
4. aug 2013

@zuzkaku ahoj,mne osobne prisiel Urbo pevny kocik,konstrukcia aj sedacka,nemam pocit,ze by sa mi sedacka mykala a vozila som tam 12,5kilove dietatko....

zuzkaku
4. aug 2013

@evitaa777 ďakujem.... tak tá moja sedačka v kočíku bude asi opotrebovaná preklikávaním...myká sa dopredu a dozadu ale nie je to zas nič strašné 😉

zzuzana
29. aug 2013

ahojte 🙂 mam na predaj urbo v zltej farbe, s nanoznikom a letnou vlozkou od mamas and papas

petra1402
6. sep 2013

maminky predavate niekto urbo? okrem
@jogobella mam zaujem

petra1402
6. sep 2013

@zzuzana a za kolko? ste z ba?

zzuzana
9. sep 2013

@petra1402 £250.00 a som z Piestan, ak by si vsak mala zaujem vo stvrtok pojdem do BA

danuska0302
17. okt 2013

ahojte predam Solu denim - ak by niekto mal zaujem, viac info IP, dakujem dana

petra1402
22. okt 2013

predava tu niekto urbo? dakujem