Zdravim, chcem sa poradit, mame concord camino (novsi wanderer). Kupeny na jar, v lete som pouzivala lahsi valco, a teraz na jesen sme “vytiahli” zas concord ako zimny a vrzga v klboch. Som z toho nervozna kedze to nebol lacny kocik, myslela som ze platim za kvalitu. Dali by ste pre toto reklamovat? Pytam sa vseobecne, na vsetky kociky, ci je toto dovod. Dakujem!
@ebi88 nevyreklamujú, mali sme rovnaký problém. Nie je to vada na kočíku ktorú by ti opravili.
@dorotka9819 no tak to je vyborne. Sami sa nedostaneme k tomu klbu a oni neopravia :D
@beky1813 nedostane sa ti tam ani s tenkým dzindzikom....tam nieje žiadne miesto...
@ebi88 ja mám rovnaký problém Concord Neo..cez leto sa rozvrzgal..už som.kocik.snad aj vykupala v "oleji" a hovby pomohlo ..hneď ako.skonci.zima dávam ho preč...som.sklamana.co.mam podvozok po synovi 2011 model tak nevrzga vôbec a tento nový hneď 🙄
My mame concord neo pouzivany od februara.. tiez sa cez leto rozvrzgal - vkuse mi rapcalo koleso - nahanali sme lozisko po celom Slovensku, nakoniec ho drahy objednal neviem odkial, stalo to nemalo penazi a koleso rapcalo dalej.. tak sa nastval a zacal ho po kuskoch rozoberat a cistit.. nakoniec to bola uvolnena brzda (!) ktora sa zosunula az tak, ze z nej bolo rapkatko na kolese..
To podľa mňa na opravu nie je aj keby si veľmi chcela. Možno to je pod tým kĺbom len nejako špinavé a preto ti vŕzga. Najlepšie čo môžeš podľa mňa spraviť je kúpiť si ten tekutý silikón. Zväčša má aj taký aplikátor, takú tenkú hadičku a s ňou sa podľa mňa pod tú krytku dokážeš v pohode dostať
Staci prestriekat silikonom