Ahojte, myslíte, že toto je kočík vhodný pre chlapca?
Chlapcovi i cudzim ludom je to jedno. Ak citis, ze sa hodi, tak ho v nom kludne kocikuj 😉.
A prečo by nebol?
Co je dovodom, ze by mal byt nevhdoný?
Resp. chlabci babatka su fyzicky inak stavaní ako dievčatká a potrebuju speci kočík?
Toto sme sa s tým my nestretli
@zmrzlinka2021 ženy zlate🙂 ja sa len pýtam;) trosku som mala obavu kvôli tým kvetom... aj môj mi to hneď nadhodil... ale tak pravdou je ze farby sú neutrálne takže môžem ísť do objednávania... a komu by sa náhodou aj nevidel. Nech si kúpi iný....;)
clovek jasne vidi, ze to nie je typicky chlapcensky vzor a tvoja otazka je na mieste. ja by som to ale neriesila, lebo dnes uz nosi hocikto hocico a chlapcekovi to bude naozaj jedno. nie je to ani vylozene dievcensky vzor, ale ja by som chvilu tiez rozmyslala ci do toho ist. nakoniec by som isla.
Ja by som ho nekúpila ani pre dievča. Bledý kočík. To bude hneď špinavé
Áno, sú tam kvety a béžová, ale je krásny. Ja mám dvoch chlapcov a úplne v pohode by som ho objednala, len ja už pozerám aj na praktickosť, či nebude stále špinavý 😀
Ale tak kvety nie su len zenskou zalezitostou. Ku kvetom maju vztach aj chlapci, muzi.
No ja mam tento kocik,ale inu variantu. Ja by som ho chlapcovi nekupila presne kvoli kvietkom. Ale kocik je uplne uzasny.
Mne sa páči 🙂
Ano
Ja v tom tiež nevidím problém, veď aj muži nosia havajské košele s kvetmi, dokonca aj kraťasy....🙂
Ja by som chlapcovi taky nekupila🙂podľa mna je skôr pre dievca
Za mna ano.je bezovy a nie su to vylozene presladene kvety.podla mna ok
Je krásny. A samozrejme aj pre chlapca. Kočík som vždy vyberala podľa toho, aby sa páčil mne. Zase jasné, celý ružový by som synovi nekúpila, lebo to sa ani mne nepáči 😂 Ale fialový v pohode. Aj žltý, červený. Mala som taký tmavosivý s tmavoružovými a fialovými kruhmi pre syna. Ale ja som neriešila, čo si ľudia pomyslia.
Podla mna kocik kupujes pre seba, ako doplnok. Chlapec sa v nom len vozi :D. hej v ruzovom by som ho nevozila ale inak neries 🙂.
Ahoj, je krasny a hlavne aby sa pacil mne, teda mamine 😁
Nas maly ma dva roky a nemam problem dat mu ruzovu babiku. Ale dnes na ihrisku sa mi stal trapas…
Bola tam mama, v ruke babika a s dietatom asi 6 rocnym rocnym - blond vlasy pod plecia, bezove kratasy pod kolena, cervene tricko a oranzovo ruzova celenka. Tak vravim mojmu malemu, pozor aj dievcatko sa chce smyknut. A jeho mama- to je chlapec🙈
Tak neverim ze by bol problem v kocari 😂
Za mna ano, su to take neutralne farby. Velmi pekny.