Dobry deň je takýto kočiar vhodný na jar pre 15 mesačne dieťa? Alebo pre ako staré dieťa je vhodny golfový kočík?
Píšu od 6 mesiacov no nezdá sa mi to. Rozmýšľam či sa nezbavít veľkej 3 kombinácie a či si nevystačíme s takýmto skladnym typom. Za vaše postrehy dakujem
Nieco podobne vozim v aute ked idem do obchodu, To sa neda porovnat s kocikom z 3kombinacie, kde mam nafukovacie kolesa.
@hruska91 za mna hrackarsky kocik,hrkotacik,v tom sa ani nemoze pohodlno sediet.radsej daky sportak ktory vydrzi dlhsie,my mame Britax s nafuk.kolesami a teda max spokojnost.sportova cast z trojkombinacie vydrzala u nas velmi dlho,kedze velka lozna plocha,odpruzenie,nafuk.kolesa co prejdu po hocakom terene,aj pohodlne sedenie.
https://www.mall.sk/kociky-golfky/joie-brisk-lx...
Na takyto styl mame tento v odkaze.
Mame ho v aute na rychle presuny a tak.
Nerozhrkotal sa, nevrzga, ma nosnost do 20kg, myslim.
jednoznacne najdes aj lepsie ultraskladne sportove kociky, kde kolesa budu odpruzene a rukovat spojena … ked tak si napis do poradne aj s cenovym stropom
@hruska91 tiez mi pripada hrkotavy a aj je gakyto styl, predvčerom sme kupili 4babu stinger kedze petite&mars sa zlomil. Nosnost ma do 22 kg, stal 174 a bude aj pre druhe. Tiež ho mam na rychle presuny, ak sa mala vypyta na ruky keďže ju nechcem nosiť ak sa potvrdi druhe. Jednou rukou ovladatelny, polohovatelny tiez jednou rukou, ziadne povrazky
Kup radsek city mini, britax alebo valco z druhej ruky ako toto. Mne takyto kupila svokra, ked sme k nej chodili, aby sme nemuseli lietat s nasim a hroza. Hrkal, jednou rukou sa nedal ovladat, kolieska sa zasekavali. Cele zle. Ak uz golfax, tam maclaren, ale tam ta cena..ze radsej iny sportak.
Tak je to hrkotavy golfac... to radsej s druhej ruky nieco kvalitnejsie, toto sa neda manevrovat jednou rukou, koliecka mini, sedacia cast kratka (takze no way fusak a dieta), za mna nie teda..