Baby poraďte, je podľa vás táto farba kočíka uni? Videla som v nej už aj x dievčat, ale aj x chlapčekov. Ako to vidíte vy?🙂
Kludne. Ja inac neviem preco sa toto riesi uni ci nie. Je to doplnok-pomocnik predovsetkym rodica.
Univerzalna
Úplne v pohode, pre chlapca aj dievča.
Ano, univerzalna
Aj aj
Ďakujeem baby 🙏😍 pohlavie ešte nevieme, lebo sa nám bábo skrýva ale kočík už chceme objednať kvôli dlhšej čakačke🙂
Podla mna je to krasna univerzalna farba, kludne aj pre dievca
pekný...
Ja mám kočík rovnakej farby a kľudne by som aj dievčatko v Tom kocikovala. Pekná farba
Krásny
Je to úplne jedno, dôležité je aby ti kočík maximálne vyhovoval po funkčnej stránke. Mala som podobný modrosivý odtieň a aj tak všetky tetky okolo na syna - že aké pekné dievčatko 😀.
Uni..zvysok poriesia doplnky...
Velmi pekna farba a je aj univerzalna
@ivkav5 možem sa opýtať čo za kočík to prosím je? Fakt je nádherný 😍
@ivkav5 ja mam talos v tejto farbe sky blue a uz xkrst sa mi stalo ze na chlapca. mi povedali ake krasne dievca takze asi hej je uni 😂😂😂😂
My máme kočík takejto farby, a ja som to naschvál kupila, lebo mi prišlo, že to pasuje chlapčekovi (sme vedeli, že čakáme chlapca), a tiež k dievčatku (ak by druhé bolo dievča). Som s farbou kočíka veľmi spokojná aj s odstupom času, takže za mňa smelo do toho!
@katariiinkaa Ak nevadi,ze odpoviem za autorku. CYBEX Kočík kombinovaný Balios S Lux Black Sky Blue 2023 Gold
@sabinka022 ďakujem krásne
Kocik je podla.mna viac doplnok mamicky ako dietata..rovnako ako satka.kamoska nosila oboch chlapcov v ruzovej satke lebo ju strasne chcela a aj si ju kupila.mala.aj ine striedala ich ale ta ruzova bola oblubena.
Podla mna je to viac chlapcensky..ale neriesila by som to a kludme v tom vozila dievcatko ale zss napr.v ruzovom by som chlapca nevozila...ja som mala sedy kocik...a teraz keby som bola by son si kupila zeleny a je jedno ci by som mala dievcatko abo chalana
Za mna chlapec
@ivkav5 určite áno, krásna farba 😍