Je rozumné kúpiť si 2 športové kočíky? A máte skúsenosť s Britax B-motion 3?

molnmon
10. dec 2018

Ahojte,
prosim ake mate skusenosti, stacil vam 1 sportovy kocik, ktory vam vyhovoval po vsetkych strankach, alebo by sa zislo mat kocit na bezne prechadzky a potom vyslovene terenny na vylety? My sme dost aktivni a radi bysme sa pustili aj do terena. Na druhu stranu niesom velmi zastancom 3 kolesovych kocikov a kocikov bez moznosti otacat sedacku. Tak rozmyslam nad moznostou, kupit si 4 kolesovy sportovy kocik s otocnou sedackou taky, co by nam vyhovoval (asi Britax Go BIg) a potom 3 kolesovy do terena s nafukovacimi kolesami, pravdepodobne bazarovy (paci sa nam pomerom ceny/kvality Britax B-motion 3). Je to vela penazi, ja viem, no zato sa pytam, ci myslite,ze to je rozumne. Kociky bysme mali kde skladovat, v tom problem neni. Ide o tu cenu, lebo neradi utracame zbytocne.

deti95060810
10. dec 2018

či je to rozumné ťažko povedať, ale ekonomické určite nie...😉

jasminet
10. dec 2018

definuj teren, do ktoreho planujes kocik... ak ste tak aktivni, tak asi budete dieta skor nosit, nie tlacit kocik, nie? mala som jeden kocar, ten mi vyhovoval, do extremnych terenov sme kocik nebrali (ani sme nehcodili), ak bolo treba, zobrala som nosic a vyrazili sme kam bolo treba.

molnmon
autor
10. dec 2018

@jasminet Samozrejme na vystupy do hor apod. bysme nosili nostiko..... ale aj niektore lesne cesty, cesty po kopcoch a tak su pre 4 kolesovy kocik problemom, taky 3 kolesovy na nafukovacich kolesach by to mal zvladat lepsie. Tiez mame rodicov byvajucich na dedine pri lesoch, tak tam by sa nam zisiel urcite 3 kolesovy. No na bezne koikovanie mi to az tak nevyhovuje - ale zase nechcem vyslovene mestsky "hrkajuci" kocik....takze oba kociky mame vybrate tazsie a take, co zvladaju teren, ale predsalen by ten B-motion 3 mal zvladat vacsi teren ako Go Big. Pripadne este pozerame aj ine....no neviem, ci to neni zbytocne vyhadzovanie penazi. Vazne teraz neviem rozhodnut ako co budeme vyuzivat.

molnmon
autor
10. dec 2018

@deti95060810 Ano, ekonomicke nie - ale keby to skutocne malo zmysel, tak zasa tych penazi nam luto byt nemusi. A potom sa daju aj predat - tieto kociky si ako tak ceny drzia.

tecko28
10. dec 2018

@molnmon ty musis vediet co chces, potrebujes, ako ste na tom aj financne - lebo peniaze do toho treba vlozit. Ja som mala bezne aj 3 kociky- 1 nezmar na rozbite chodniky, 1 fesacika na paradu a golfac (Nunu) sme vozili v aute. A poznam vela takych mamin co boli take maniacky a mali aj viac kocikov sucasne.

molnmon
autor
10. dec 2018

@tecko28 Asi som tiez maniak 😃 .... ale aj tak to vnimam, ze ten 3-kolesovy by bol taky nezmar na skutocne tereny, do blata, na najhorsie cesty, na caste skladanie do auta, ten druhy bysme opecovavali a trocha tak setrili, aby sa dal dobre predat alebo odlozit pre druhe babatko ....... no som rada, ze by som pripadne nebola jedina taka maniacka - a ano, aj golfovy k tomu 😃 No ja zasa setrim na ostatnych veciach - mame takmer vsetko z bazaru/obnosene, len tie kociky a autosedacka ma tak lakuju investovat a mat skutocne pokryte vsetky potreby.

deti95060810
10. dec 2018

tak my sme mali asi kočík nezmar... 3 deti na jeden kočík...ešte stále ho máme -spia tam mačky...🙂

babi81
10. dec 2018

@molnmon my sme mali viacero kocikov, nie vsetky niektore z vazaru, aspon sme di vuskusali co nam bajviac vyhovovalo.

molnmon
autor
10. dec 2018

@babi81 A co nakoniec vyhovovalo, ak sa mozem opytat? Inac dakujem, ja si tiez myslim, ze mozeme vyzkusat aspon tie dva a potom uvidime, mozno jeden ani nebudeme pouzivat a tak ho predame...

hugigugi
10. dec 2018

@molnmon mali sme navington galeon 3 kombi,+ bugginovy podvozok do auta a mesta

babi81
10. dec 2018

@molnmon @molnmon doteraz mame 2 🙂 bugaboo bee na cestovanie, babyzen zen trojkolesovy co sme aj na tury a v zime na horach pouzivali.inak vyskusany aj maclaren quest, bugaboo cameleon.kazdemu vyhovuje nieco ine, najde sa vela dobrych pouzitych top stav.

sashabb
11. dec 2018

@molnmon ja mam tiež dva kočíky doma, takže neváhaj 😀

molnmon
autor
11. dec 2018

@hugigugi
@deti95060810
@babi81

ďakujem za odpoveď

molnmon
autor
11. dec 2018

@sashabb :D ... no asi to tak dopadne. Ale teda k tym dvom sportovym aj golfky - cize 3 - no asi som maniak, ale mne to pride takto lepsie, ze pokryjem vsetky potreby. Jeden kocik to nikdy vsetko nezastane - alebo obmedzene.

nini1010
11. dec 2018

Podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze.ale ak nemas problem minut peniaze na 2 kociky tak by som investovala radsej do jednej šupy kocika,dnes je ponuka taka velka ze mozes mat v jednom sportiaku vsetko co pozadujes.