Ahojte, môžete mi prosím po lopate vysvetliť ci je potrebné v zime používať na kočík nánožník?
Doteraz som kocik hľadala len podľa toho či je súčasťou výbavy,nie kazdy ho vsak ma.
Malá bude jarné dieťa, a teda v zime už bude v športovom...fusak sa pouziva kvôli teplu a na to nánožník proti snehu/vetru?
Ja som používala nánožník v zime, aby keď sneží, tak nenamokol fusak, preistotu.
@werony_n tiež som si myslela ze je nevyhnutné mat, aby som nemusela sušiť celý fusak.. a zmestim ho pod nánožník v pohode?
Ja som nanoznik pouzivala aj na jesen, ked velmi fukalo. Ked bol fusak, tak uz nie. Ak snezilo, tak som davala ochranu na cely kociar ako pri prsani.
Nánožník som nepoužívala ani pri jednom kočíku. Mám zimný fusak nepremokavy a mám aj tenší fusak na prechodné obdobie. Ak pršalo, dala som na kočík pláštenku proti dažďu
Tiež som používala iba prechodný a zimný fusak. Mala som aj nánožník, ale na fusak mi ho ani nenapadlo dať.
Ja uz teraz davam nanoznik (na vanicku) ked fuka, ma este taky fajn predlzeny kryt takze vobec nenafuka do kocika. Maly ma len par tyzdnov, tak nech ho neprefuka. A v zime to urcite budem vyuzivat.
ja som nanoznik nepouzivala, fusak hrial super a zvonka bol odolny proti vetru a dazdu
Mala som 9 kočíkov, ale koľkokrát som použila nánožník, to spočítam na jednej ruke.
Nemali sme nanoznik, bol vo fusaku a ak moc bolo chladno fukalo tak som dala este deku 🙂 aj teraz to tak budeme mat
Áno nánožník bráni vetru, snehu,... určite niečo pomôže a udržiava teplo.
Mali sme a nepouzivali. Vlastne raz a to som mala len nervy, lebo to moc dobre nedrzalo. Mali sme prechodny aj zimny fusak, od cias hlbokej vaničky, ktore boli vode a vetru odolne, takze vobec nechybal. Alebo su aj rozne nepadave deky a neviem ake prikryvky.. takze vobec to nie je nutne mat
Športový kočík bez nánožnika si ja neviem predstaviť. Aj teraz sme objednali nový kočík a bez toho by som kočík nekúpila, ani keby bol neviem aký tip top. Mne ten nánožník tam proste chýba. Aj keď je dieťa vo fusaku, ale ochráni ho ešte viac pred zimou a vetrom a udrží teplo. Ja som za nánožník určite.
Nikdy som nanoznik nepouzila
Nanoznik som pouzivala len v hlbokej caasti
@salonka77 tiež som pozerala kociky podľa toho a teraz vidím ze ho pouziva len asi 50% žien 😁 ale kúpim ho, radsej ho mat doma a nevyuzit ako nemat a potom davat šiť na mieru 😊
Mne sa zmestil a to som mala fakt veľmi hrubý
Ak je dobrý fusak tak nánožník netreba. Ja som ho nikdy nepoužila.