Naozaj si ho mám dať doviezť zo zahraničia lebo na slovensku nerozmýšlajú tí výrobcovia kočíkov ? však malá mi bude mať polroka a už ju tam nevpracem ...strašne malé kočíky .. ešte som teda nenašla žiadny väčší preto sa pýtam viete o takom kočíkom ?
@jessica1996 100cm? A čo budeš rodiť obra? Moj malý má 4 roky a má teraz 105cm, takže nechápem, načo ti je taká obrovanička. Ja som mala kočík z Poľska, tie majú veľké vaničky, malý sa mi tam v pohode zmestil ako 10mesačný aj s fusakom, ale aj tak tam už nechcel byť, takže už v 6.mes. sme prešli na športovú verziu. Prípadne si pozri také tie retro kočíky, tie mávajú tiež vačšie vaničky. Ja som tú našu teda nemerala, ale určite nemala 100cm, možno tak 85cm.
@jessica1996 ja som mala Steggi lux a bola som spokojna🙂 ....pozeraj na to kedy sa ti dietatko narodi.....mne v zime tak som ho v pohode vyuzila aj s fusakom🙂 ....teraz mas viac moznosti....
a potom to budes vlacit do schodov a nadavat naco ti je take velke hovado 🙂 lebo okolo pol roka sa ti tak ci tak bude dieta nudit a bude chciet uz trosku podvihnute pozerat a teda maminy prejdu do sportiakov.
u nas to bolo obdobne, vo vanicke bol do decembra (bol junovy) a zmestil sa mi tam aj s fusakom a potom som vymenila za sportak ktory sa dal dat do uplneho lahu takze pohoda....
btw teraz zijem mimo SVK a tu vanicku pouziva malokto
ja som mala Roan Marita, velka vanicka, mala mala pol roka ked mrzlo a v pohode sa zmestila a j s fusakom a dekou a este mala dost miesta
a da sa vanicka dat aj do sedu, tak ked uz nechcela spat v kociku ale este nemohla sediet v sportaku, tak mohla chvilku sediet aj vo vanicke
No tak díky teda baby, nad tým som nerozmýšlala že by tam neskor už dieťa ani nechcelo vlastne byť. tak máte asi pravdu 🙂
ja som mala Firstwheels a to hned trojmo 🙂 a to su teda jedny z najvacsich vaniciek 80x39x25cm (dxsxh)...a ked sme presli na sportove verzie okolo 9 mes. tak aj tak im boli este velkeeee a kopec priestoru
ja som mala pri oboch Cam a vanička mala dákych 82cm
Ja mam CAM kocik a malu som vo vanicke vozila 10 mesiacov ,teraz ma 11,takze sme tam boli celu zimu. Fusak,spanielska deka, ked bola kosa tak aj overal a vmestili sme sa v pohode. Tato vanicka je jedna z najvacsich na trhu. Ja mam doma aj prutenu Demu spred 17-tich rokov a je sice trosku sirsia ale dlzkou je porovnatelna s vanickou CAM. Kocik lahky,skladny,priestorny - ja som bola spokojna.
my sme mali tiež Roan Martia a malá v nej bola do 9tich mesiacov aj s fusakom a bola by aj dlhšie len už chcela všetko vidieť 😀 a to nebola žiaden drobec mala vtedy cez 9kg.
My sme museli mojej stvormesacnej dcerke dat pred tyzdnom sportiak,lebo strasne place vo vanicke a chce pozerat naokolo.radsej kup taky sportiak,ktory sa da polohovat do uplneho lahu a to vyuzijes viacej🙂
Za tyzden mas termin. Takze vo vanicke budes vozit dieta a maximslne deku. Polrocne dieta ma cca 68cm. Staci uplne bezna vanicka. Naco taka krava.
Sportaky sa daju vacsinou sklopit uplne na lezato a su pevne. Takze dieta moze ist do sportiaka skor a nie az ked zacne sediet. Takze ak vyrastie z vanicky sup s nou do sportaka. A je jedno ci bude mat 5 mesiacov ci 8.
@jessica1996 100cm maju 2,5 rocne deti najskor, na co chces taku vanicku????? Nechapem 😀 Pod 75cm ano to je malo, ale tvoje dieta je letne, tam ide dieta + decka a nic viac, neviem, co riesis...
@jessica1996 môj syn má 94 cm a 3,5 roka 😀 , veru neviem čo by robil v tej vaničke..mladší má cca 70 cm a 6 mesiacov, je v športiaku na ležato, lebo vo vaničke sa zlostil, keď nič nevidel
@jessica1996 a to ju mas taku dlhu dcerku?? Moji sa zmestili s fusakom aj v roku do kocika... Dlzka vanicky sice nebola 100cm,ale cca 80cm (nepamatam si,musela by som to merat), ale v roku akurat syn zacal vyrastat zo 74cm oblecka a prechadzali sme na 80tku... A viem,ze sa tam zmestil uplne v pohode (dcerka bola o kusok mensia).
A aj neskor,hocikedy,ked bolo chladnejsie,som nasadila vrchny kryt a zo sportiaka bol opat hlboky kocik. 🙂 a to uz mal dokonca cez rok..
Ale vsimla som si,ze tie moderne kociky maju kratku vanicku, ja som stavila na staru dobru klasiku a bola som maxispokojna a nic nemusela riesit.
Takze klasicke kociky (retro?) maju dost dlhe vanicky.
@jessica1996 a este.. Ako pei Roan marite,tak i pri mojom,Inglesine magnum sa dala zdvihnut opierka.. Cize ak bolo treba,len som vyvysila.. Ked boli vacsi,dala do uplneho sedu alebo ked zahajkali,tak do uplneho lahu...
@jessica1996 je to naozaj zbytocne riesit taku dlhu vanicku, my mame Brio Go a vanicka ma vyse 80 cm a maleho som tam vozila do cca 8 mesiacov ale nie preto ze by sa tam nezmestil, bola mu este dobra ale preto ze uz potreboval mat vyhlad a nie lezat a kukat hore🙂 tvoje bude mat v zime 7-8 mesiacov, tak mozno to bude prave take obdobie ze este sa s fusakom zmesti aj do vanicky a potom uz prejdes na sportovy, skor ries to ci ten sportiak sa bude dat pekne sklopit co najviac do lahu a nech ma dlhu striesku...
Ja by som radila bumbleride. Sportova cast ma az 110cm _ lozna plocha. Vanicka neviem. Ale mne sa vsetky zdaju male.
@martina2001 prosim vas ktory typ cam ste to mali?dakujem
Ahoj, ja mam vanicku cca 76 cm a uplne v pohode, chalani sli okolo 5-6 mesiacov do leta a zacali sa mi tam zdvihat, tak museli ist do sportaku s popruhmi. A teraz babika ma 9 mes. a este je vo vanicke lebo ked je v overale a vo fusaku tak nema moznost cestovat. A zmesti sa tam v pohode. Inak moje deti si velmi radi vykladali nohy hore na okraj vanicky, takze aj keby bola mensia nevadilo by im to. Dokonca ten takmer 3 rocny v nej este kolkokrat spal ked sme niekde boli v case jeho spania- poskladany a spokojny, a mala v satke alebo nosici 😀 Skor pozri nech nie je uplne uzka, nech sa vie pretocit, pohnut.
aj ja som hľadala čo najdlhšiu vaničku, kúpila som euro cart passo s dlžkou 82cm ale bolo mi to nanič. Syn bol drobný ale v 4-5mesiacoch začal robiť brušáky hučal ako siréna zakaždým vo vaničke. V 5 mesiacoch sa už vedel chytiť jednou rukou boku a snažil sa doslova vypadnúť z kočíka von tak musel ísť do športového. Inak by mu ten hlboký kočík bol v kľude dobrý do roka.
@trepacik pri dcere tento https://www.modrykonik.sk/market/kociky/lyh9in/... , pri synovi tu uz typ nie je
@martina2001 dakujem pekne za info aj ked nevyzera ze by dno vanicky malo 82cm.mozem sa spytat v kt.roku bol taky kocik?🙂lebo s kamaratkou mame tiez cam a dno ma 75cm,su z roku 2013 😉
@trepacik bol to model 2010
Britax go next 84 cm dlha vanicka,myslim,ze najdlhsia na trhu.
Stokke crusi ma skoro 100cm
Aj ked teraz si nie som istá - všade píšu ze 80 ale mne sa zda ze ma viac, len teraz neviem odmerať lebo ke v aute. Ale pripadne ak by bolo treba premeriam zajtra.
@jessica1996 a načo ti je také veľké hovado. ja som mala normálny hlboký kočík - bežný typ, a potom asi vo veku 8 mesiacov dieťa išlo do buginy. A hlboký mi bol už tak akurát na ďalšie deti.