Je lepší X lander, Adamex York alebo Adamex Pajero?

gabko777
9. sep 2014

Maminky , velmi prosim o pomoc a nazor na tieto kociky , x lander urcite stvorkolka netusim ale aky typ je najlepsi alebo tie co mate adamex ako ste spokojne alebo nespokojne a na co si dat pozor . Dakujem vam velmi pekne za kazdu odpoved a nazor .

maltinta100
9. sep 2014

Ja mam x lander xa a x pulse. S obidvoma kocikmi som velmi spokojna. Xa maji vacsie kolesa takze sa s nim da prejst cez kazdy teren.

inffinity
9. sep 2014

Doporucuju x lander xa ale jen sportak, hluboky ma malou vanicku a prijde mi moc tvrdy neodpruzeny. Ale sportak sem mela ibudu mit zase..

maryanna
9. sep 2014

x lander xa nedoporucujem. strasne tvrdy dieta nadhadzuje lebo kolesa niesu ani trosicka odpruzene. velke kolesa tazky na prenasanie . bol to moj favorti a po mesiaci som predala. ale krasny je

nikolette75
9. sep 2014

X-lander mam 3 kombinaciu a som max spokojna. Odpruzeny kociar som ani nechcela - dietatko to velmi uspavalo ked to s nim nadhadzovalo. Vanicka dostatocne priestranna na rozdiel od inych co som videla. Super velke kolesa na zimu do snehu a na nerovny teren. Teraz uz ked ma holka 16 mes na cestovanie pouzivame golfac v podobe dazdnika. Aj by som ho predala ale na zimu chcem este sportak velky a mozno pre druhe babo 🙂