Výhody, nevýhody, porovnanie, skúsenosti,... Ďakujem! 😉
Ja som mala quinny zapp xtra, bol to moj milacik ale mal dost nevyhod, strasne mi vadilo ako predne koliecko hrkalo, na kazdom zappovi hrkoce, dalsou nevyhodou bolo (skor pre mm) ze sa nedaju rucky nastavovat a mm je vysoky a kocik mu bol maly a vseobecne ma nenadchla trojkolka, strasne labilny pri schadzani z obrubnikov...ale do nakupnych centier a na kratky prevoz bol super 🙂 a este skladanie dost o nicom 😒 a malinky kosik...
teraz mam objednanu novu Nunu tak som velmi zvedava 🙂 kedze mi uz potrebujeme kocik len ako pohotovostny ked maleho bolia nozicky, tak som potrebovala kocik maly a so spojenou ruckou, lebo zapp sa jednou rukou viest neda a ja fungujem tak, ze v jednej ruke kocik a vdruhej dieta 😀
ale zas nevyhodou Nuny je, ze nema madlo a k zappovi je uz dostat 🙂 kazdy kocik ma svoje vyhody a nevyhody, na kazdom sa nieco najde 😉
poznám jednu kočku - mala aj jedno aj druhé, nunu predala asi za 2 mesiace a pokial viem zapp ma stale 😉
Ja mam Nuna Pepp Deluxe. Takze sa da polohovat aj chrbatik, aj nozicky. Je to moj piaty kocik, tak viem porovnat a zatial je najlepsi. Na zimu samozrejme treba terenak, ale oproti Zapp ma vyhodu spojenej rucky, takze ked idem cez cestu, jednou rukou drzim kocik a druhou starsieho syna, to sa na golfacoch neda. Trojkolku som tiez mala a vystup na chodnik bol naozaj komplikovany, sa mi parkrat maly skoro vykotil, ale stvorkolka je super stabilna. Tiez sa jednoducho sklada, myslim, ze Zapp treba rozdelit, ale Nuna je v jednom kuse. Nevyhodu oproti Zapp asi nema, iba hrkajuce koliecka, ale to ma aj ten druhy a kolesa nevhodne do snehu, ako aj Zapp. Inak dizajnovo su oba krasne 🙂
Prosííííím poraďte,, ja mam presne túto istú dilemu... Quinny zapp xtra alebo Nuna Pepp?
Maminky, ktore mali moznost si vyskusat obe kociare..ake maju dojmy 🙂 Ja sa obavam toho drzadla na Nune... som zvyknuta na okruhlu rucku od Casualplay S4.. a toto je nejake hranate a vytocene dohora.. Ja som mala, mam 162cm.. ci mi to bude pohodlne... Zapp je naadherny kociar, ale bohuzial aj o 1500kc drahsi a to je uz pekne velky rozdiel 😖