Kočky mohli by ste mi poradiť, čo je lepšie dať do golfáča? Fusak alebo radšej nánožník? Idem kupovať golfáč a neviem čo sa viac oplatí kúpiť. Dcéra má 15 mesiacov a bojím sa, že rýchlo z nánožníka vyrastie. vďaka za rady
@cicimon chcem kúpiť Jané NANUQ a ten je bez nánožníka. Myslíš, že v lete budem potrebovať nánožník? Radšej by som ho kúpila tak na jeseň, aby som mohla vyskúšať či sa mi do toho malá zmestí. Ešte neviem či kúpim originál Jané nánožník alebo nejaký univerzálny.
no nebudem sa zbytočne ponáhlať a uvidíme na jeseň. Možno kúpim golfáč a malá tam ani nebude chcieť byť.
Ak ma mala teraz 15 mesiacov - otazka znie dovie či ešte bude v kočiku??? Nič nekupuj dopredu. nevieš či malu v 2 rokoch ešte dostaneš do kočika alebo bude chodiť všade po vlastných.
@babulatko no ako si to nakoniec vyriešilila? Kupovala si ten nánožník do toho nanuq-u?
@martuska75 kúpila som cybex topaz a k nemu nánožník 🙂
@babulatko dík, prepáč že osm zvedavá, ale kúpila som nanuq a špekulujem či kupovať nánožník/ fusak a ak áno ktorý tam pasuje. inak cybex bol môj druhý medzi ktorými som sa rozhodovala 😉
@martuska75 ja by som fusak nekupovala. či sa ti to oplatí, ktoviekoľkokrát to využiješ...ja som chcela kupovať nejaký univerzálny nánožník ale žiadny mi tam nepasoval, tak som kúpila originál cybex aj keď stál 30 éček.
@babulatko No ved neviem. POzerám tiež nejaký zateplený nánožník ale neviem ktorý pasije do toho Nanuqu. Tak zháňam niekoho kto ho ešte má 🙂 aby som sa poradila. Originál neviem či existuje a nejaký univerzálny zase aby zapasoval.
@babulatko a kedy chces pouzivat ten fusak/nanoznik? fusak ti teraz bude nanic a v zime mala mozno uz nebude v kociku