Je lepší kočík X-lander XA2010 alebo XT2010 3?

zuzana12345
11. sep 2010

rozmyslame nad kupou sportoveho kocika, len nevieme aky, dajte neake skusenosti.1. vyber X-lander XA 2010 2.vyber X-lander Xt 2010 3.vyber ??????

16andrea20
11. sep 2010

Nasa skusenost je asi takato: mali sme sportovu trojkombinaciu, a nielen my..ale aj vacsina v okoli a zhodli sme sa na jednom. Vobec to nie je prakticke. Pretoze velky nemotorny kocar sme vyuzili ani nie pol roka. Cize investiciu som povazovala za uplne zbytocnu. Po pol roku chcela jedna aj druha mala sediet a vobec sa im v tom velkom kocari nepacilo. Kupili sme golfac. Vacsi pozor som si davala na golfac....nie obycajny...s pevnou chrbtovou opierkou, ktora sa dala sklopit az do uplnej roviny. Na ten nedam dopustit, a musim povedat, ze aj ked stal viac ako trojkombinacia, tak investicia sa oplatila. Pouzivala som ho dennodenne pri prvom aj druhom dietati,vo vsetkych moznych podmienkach...a keby nebol vytahny na strieske trocha od slnka tak vyzera ako novy - na nezaplatenie.
Preto rada (moja): Hlboky lacny kocar - do zimy velke kolesa! - nie nafukovacie, staci servisovat auto nie este kocar. Chodili sme na lyzovacky a obycajne nam uplne stacili.
Treba sa zamerat na dobru kvalitnu buginu, my sme mali od Romera pred 4 rokmi novinka, ich prvy kocar. Boli sme spokojni s autosedackami, tak sme si povedali, ze aj kocar by mohol stat za to.....a rozhodnutie super.
Dobre vyberte ...pekny den 🙂

zuzul1310
11. sep 2010

Momentálne mám doma golfáč Nuna Buggy a Jané Slalom a presne Jané Slalom je kočík ktorý by som každému doporučila (nie nová reverse verzia), ja mám 2008ku a je to dokonalý kočík od maličkého 6 mesačného bábätka až po veľké trojročné dieťa (naozaj veľké dieťa). Mala som 9 kočíkov takže už viem čo je na kočíku dôležité a na čo treba dbať pri kúpe, ale Slalom je podľa mňa najlepšia voľba. Mala som Jané Powertrack, Jané Slaom 2006 a teraz mám 2008. Super manévrovanie jednou rukou, veľa miesta pre dieťa, skladný do auta, opierka do úplného ľahu, nastaviteľná výška rúčky, super do terénu aj na dlaždice, aj na chodníky, NEHRKOCE!!!. Malý ten kočík zbožňuje a kamoška ho musela kúpiť tiež, lebo jej malý chcel byť stále v našom kočíku, tak nakoniec predala ich kočík a kúpila tiež Slalom. X-lander som zvažovala tiež, ale nezmestil sa rozpätím zadných kolies do výťahu. Síce je cena Slalomu vyššia, ale aj použitý sa oplatí kúpiť. Ja mám obidva Slalomy spod ruky a som maximálne spokojná, ten kočík vydrží naozaj veľa. Pre druhé bábo by som kúpila jednoznačne trojkombináciu Jané Slalom (nie reverse).

bershka
11. sep 2010
zuzana39
12. sep 2010

jednoznačne jané slalom pro 😉

jerryjanka
12. sep 2010

ja osobne som uprednostnila kombinaciu dvoch - quinny speedi a quinny zapp - na oba ide rovnaka autosedačka nakliknuť - zapp bude tzv autovy kočik teda bude v kufri keby bolo treba len niekam vybehnuť
inak posluži speedak

jane24
21. júl 2011

Ahojte, zda sa mi , ze vela z vas ma neskutosny prehlad o kocíkoch, tak dufam, z emi niekto poradi. Hladam šprtový kočík, aby bol malemu už aj na zimu- teda najlepšie stvorkolesový s nafukovacími kolieskami. Skuste prihodiť vlastne skusenosti, kazda rada nad zlato, je to ine ako v ponukovom liste, kazdy kocik ma predsa aj nevyhody a je fajn o nich vediet. Dakujem

pandula
21. júl 2011

@jane24 jane je super znacka. my sme mali aj x lander najhorsia kupa hrozny kocar.

jane mame z druhej ruky sice powetrack ten uz nerobia ale keby som isla kupovat novy kupim urcite jane 😉 😉

fixska
21. júl 2011

ahoj my mame sportovy X lander.ale je to taka lod,dost tazky 13kg ma tusim.musela som si kupit cosi lahsie.teraz mam chicco siplicity zvladnem ho odniest este aj s dietatom🙂ale to len cisto z praktickych dovodov,nemame vytah.velky X lander pouzivam na jazdenie po kvadrickach,ktore su v mojom rodnom meste...ale zase na tomto terene je s nim manipulacia dost dobra🙂dieta ma mat svoj komfort tak aj velky kocik ma svoje vyhody.kociky jane som videla na zivo a musim teda povedat ze su velmi pekne.dobry vyber zelam!

zuzikkaa
21. júl 2011

x lander by som asi tiez nekupila 😒 to madlo je strasne vysoko a pride mi sedacka nahnuta dozadu-cize ked sa dieta chce zaesit na madlo a pozerat stale sa mrvi lebo ho to taha dozadu 😖
mala som quinny freestyle aj jane slalom,,na podobny styl je aj kocik nurse dakar ale nema polohovanie noziciek