Je lepší kočík Stokke alebo Tako Laret?

deniskaa1
20. jan 2015

ahojte mamicky chcem sa opytat babo cakame 22.juna prave obzerame kociky a mam dilemu 🙂 paci sa mi stokke ale aj takko laret celkom ujde ktori je lepsi?a hlavne v zime praktickejsi?vdaka za vase odpovede 🙂

adula12
20. jan 2015

v zime jednoznacne takko. ma super kolesa... mali sme ho aj my - takko perso. stokke by som nekupovala uz len kvoli tej vysokej cene. je to uplne zbytocne vyhadzovat za kocik tolke peniaze ked po tyzdni uz budu na nom znamky nosenia.

acer11
20. jan 2015

😀 😀 😀 😀 😀

lienka959
20. jan 2015

my máme Tako Laret a sme maximálne spokojní 🙂 dobre sa sním ide aj v snehu, má veľké kolesá

cawes
20. jan 2015

ha no to skoda ze si nedala diskusiu by sme sa tu zase pobavili. v kazdom pripade tie co maju stokke tak ako ja ti budu hovorit stokke (kto neskusil nepochopi) tie co mali tako tak ti budu radit takko. Myslim si ze najlepsie je ist do obchodu a tam si oba vyskusat a uvidis sama. Pretoze tu ti kazdy povie len nazor na svoj kocik. Ja osobne by som iny nechcela Stokke je pre mna naj kocik, byvam v horach pravidelne metre snehu a nikdy som nemala nikde problem.

tilly
20. jan 2015

porovnavas mercedes s daciou 😉 ked mas na stokke, tak nad takom ani uvazovat nebudes...

okrem toho ktory stokke? crusi? trailz? xplory? scoot?

michaela62
20. jan 2015

Ja mám tako laret, kupovaný min. rok ale už by som ho nekúpila.Ako prvé sa mi odtrhla taška,myslím to ramienko na taške, jetrašne nemotorný aj keď na zimu super pre tieb kolesá ale na jar kupujem druhý športový lebo je fakt nemožný a je dosť velký na môj vkus aj keď dieťa je v ňom rozvalené. Stokke dobre nepoznám takže ten neposúdim ale pre mňa laret nula bodov a to bývam na Orave kde je snehu.

dorynkad
20. jan 2015

My máme Tako Extreme a som maximálne spokojná. Perfektne pruží, je praktický, má veľký košík na odkladanie vecí, veľkú vaničku. Bývame v kopci a cesta je tu hrozná. Zvládli sme aj kopy snehu. Určite by som si ho kúpila znova.