Je lepší kočík Peg Perego alebo Concord?

vikusjk
21. aug 2011

Ahojte tehulky aj maminky 🙂
je to sice este skoro, ale zacinam pozerat kociare, a zatial sa mi najviac pozdava Peg Perego Culla. Vanicka je pre 0-12 m, zatial by sme kupili len vanicku a autosedacku, neskor dokupili sportovu cast. Nema ale otacave predne kolieska.
Nasla som aj kocik Concord fusion, ale tam sa mi zase vobec nepaci vanicka. Jedna vanicka vyzera byt mala, a neuvadza sa, do kolkych mesiacov je, a druha je skladacia a ta je taka smiesna.
Urcite chcem nieco kvalitne, ale nie zas predrazene, a kolieska priblizne rovnakej velkosti, nepaci sa mi, ked su predne kolieska ovela mensie, ako tie zadne. Este som pozerala podvozky Mutsy, ale tam su dost male vanicky, a tiez Maxi Cosi.
Mate niektora s niektorym skusenosti, alebo ste citali dobre referencie?

vikusjk
autor
22. aug 2011

Nikto nemá skúsenosti? ☹

benne
22. aug 2011

Ja som mala Cullu nakliknutú na staršom type podvozku, classico (4 rovnaké veľké a nie nafukovacie kolesá), a bola som spokojná.. naozaj som ho využila celý rok a to môj syn rástol viac, než uvádzala tabuľka.. narodený je 28.3., športovú časť som nemala.. len obyčajné golfky

vikusjk
autor
22. aug 2011

@benne veď práve tá vanička culla sa mi veľmi pozdáva, má dosť "funkcií" len ma trošku mrzia tie predné kolesá, že nie sú otáčavé. Zvažujem aj trojkolku, ale nie som jej veľmi naklonená.