Je lepší kočík Cybex, Gasslein alebo Chicco?

ronja
17. mar 2011

Prosím poraďte mi, ktorý z týchto kočíkov je podľa vašich skúseností najlepší? Cybex callisto, gasslein buggy S1, chicco multiway alebo cybex topaz. Tu nikde v okolí nemám možnosť žiadny z nich vyskúšať. Ide mi o to, aby bola vhodný aj pre vyšších rodičov, aby sa človek pri chôdzi nezakopával do kočíka ako je to občas pri niektorých kočíkoch bežné, aby bol dostatočne priestranný a pohodlný pre dieťatko a aby kolieska nehrkali, no a samozrejme ľahký a skladný. Asi mám príliš veľké nároky, ale snáď niktorý z týchto kočíkov to spĺňa podľa popisu od výrobcu. Alebo nejaký iný ktorý spĺňa tieto kritéria.

barboramarek
17. mar 2011

cybex callisto 😉 alebo ked tak chicco liteway

ichbinich
18. mar 2011

Callisto je urcite pre vysokych, ako jeden z mala golfiek. Rucka sa da asi o 4cm este predlzit. Pricom ma spojenu rucku a napriek tomu sa da zlozit ako golftky. U nas vyhral 😉 Urcite nebudes zakopavat, lebo nema ani zdvojene kolesa vzadu ani os, ktora by bola nizko. Da sa polohovat az do takmer lahu (asi 170°) jednou rukou. Lahucko sa riadi, jedou rukou, otocis sa na mieste, madlo netreba davat dole, ked ho chces zlozit. Ma velmi velku striesku, ktora sa da stiahnut uplne dole, aby robila tien (nejde to, ked je v lahu). Negativa: trochu trcia kolesa, ked je zlozeny (ale daju sa dat dole) a je dost tazky oproti ostatnym golfkam. Do kosika sa nedostanes, ked je v polohe lahu, ale to je u vsetkych golfiek.
Topaz som videla iba na fotkach, neviem sa vyjadrit.
Multiway vyzera tiez celkom dobre, ale napriek tomu sme obaja kopali do kolies, a to ja mam 1,60m! Takze ten sme po skusobnej jazde vylucili, aj ked ostatne body boli dobre (polohovatelnost, skaldnost, nakupny kosik...).
Gesslein bol porovnatelny s Multiway, ale tiez sme kopali do osi/kolies. Skladny bol tiez dobre, mala som aj celkom pevny dojem, ze nie taka hrkalka.
Chicco Liteway je lahunky, skladny, ale nizky, resp. zase som kopala do kolies. Ale myslim, ze to su jedny z najlahsich golfiek. Manzel ich povodne chcel, ale po skusobnej jazde sme ich predsa len vylucili.
Davaj pozor na akcie, z casti vypredavaju predajci minulorocne modely a farby za velmi znizene ceny. Ja som tak mala stastie na Callisto, lebo to je dost drahe za plnu cenu...

zuzikkaa
18. mar 2011

ja by som volila callisto 😉
podobny je aj icoo pluto-za tu istu sumu a sirka sedacky je az 40! cize aj v zime ked nieje sneh zmestis aj s fusakom 😀

eimiky
18. mar 2011

Cybex by som nevolila urcite.maju nekvalitne poťahy,take umele.mala som onyx.ale tie iste ma aj topaz .Celkovo kočik posobil lacno svojim prevedenim. Chicco liteway je tiez lacnejsia varianta a tomu aj zodpoveda.nie je pre vysokych.ale je lepsi podla mna ako cybex.a Peg perego Si ta neoslovilo? Ma aj vysuvacie rucky/3 polohy.