Aké máte skúsenosti? Výhody - nevýhody? Praktickosť? Uvítam všetky vaše názory. Ak skúsenosti nemáte, ktorý sa vám páči viac?
Sportiak sa da prehodit v smere aj protismeru jazdy na prvom urcite a na druhom myslim ze tiez hej...mne sa paci viac 1, pretoze je vacsia vanicka v hlbokej verzii, kocik je lahko ovladatelny a oproti inym kocikom je granada urcena pre vyssich rodicov cize sa nemusis do kocika tolko zohybat...ja osobne si budem kupovat granadu farbu 18alebo20, neviem sa rozhodnut...chod si radsej pozriet kociky osobne a odskusaj si ich, ak mas moznost, ja som najskor chcela tako laret ale ked som ho videla v obchode granada ma oslovila viac
aj tako laret sa da otocit v smere aj proti smere jazdy, akurat ta strieska - ta posledna cast nie je uplne vystreta, je taka akoby pokrcena, nie je pevna...neviem, ci som pochopitelne napisala... 😉 mam ho totizto doma,tak viem posudit 🙂
ta posledná cast sluzi ako slnečna clona ,inak ma byt zasunutá
Ja by som si vybrala 1. sportak je otoceny k tebe tak sa ti nebude vrtiet dieta a vyskakovat a otacat sa... zo skusenosti 🙂